Devean mort după ce a căzut de pe zidul Cetăţii

1 mai 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Un tânăr de 28 de ani a murit pe loc după ce a căzut de pe un zid al Cetăţii Deva, înalt de peste patru metri. Tragedia a avut loc duminică, 30 aprilie, în jurul orei 21.00.

Deveanul Florin Grigoraş (foto) a intrat, împreună cu iubita lui, în incinta I a monumentului istoric, o zonă unde accesul vizitatorilor este interzis, existând marcaje în acest sens. Bărbatul a urcat pe zidul cetăţii pentru a face fotografii cu telefonul mobil, s-a dezechilibrat şi a căzut, zdrobindu-se de stânci.
Echipajul SMURD cu medic, venit la locul incidentului, nu l-a mai putut salva, tânărul fiind, în cele din urmă, declarat decedat. Potrivit medicului primar Dan Mărculescu, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, rezultatele necropsiei au arătat că tânărul a suferit traumatisme cranio-cerebrale şi vertebro-medulare, în urma cărora a decedat pe loc. Poliţiştiştii au întocmit un dosar penal pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs decesul, concluziile anchetei fiind că tânărul a decedat în urma unui accident, nefiind suspiciuni de comiterea vreunei crime.
Chiar în ziua în care a murit, cu câteva ore înainte, Florin Grigoraş a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care arăta că fiecare clipă trebuie trăită cu intensitate. Acum, sub acel mesaj, prietenii tânărului îşi exprimă regretul pentru dispariţia lui. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
STENOGRAME. Cum a căzut comisarul şef Traian Berbeceanu victima conspiraţiilor colegilor: “Asta ii dorim: vată în nas şi pantofi de lac”

   "Este demonstrat dincolo de orice îndoială că inculpaţii au ştiut că Traian Berbeceanu este o persoană nevinovată. Dar au denaturat adevărul, ca...

Dosarul „Casa lui Iohannis”, strămutat Tribunalul Hunedoara

Curtea de Apel Alba Iulia a admis  cererea de strămutare formulată într-un dosarde succesiune de Rodica Baștea, soția lui Ioan...

Grădiniţele şi drumurile, prioritare pentru administraţia din Uricani

Ordonanţa nr. 28 a devenit pilon de susţinere pentru multe proiecte investiţionale accesate de primarii din România. Fiecare şi-a prioritizat...

Închide