Accident grav de muncă în Cariera de la Chişcădaga

5 septembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

     Un accident de muncă s-a produs, ieri, la cariera de argilă de la Chişcădaga, a firmei Swiss Trade SRL Hunedoara. Un bărbat în vârstă de 52 de ani, care încărca într-o maşină piatră, fără să aibă pe cap cască de protecţie, a fost lovit de un bolovan.
Adrian Bozdog, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara, a declarat că bărbatul avea casca în cabina maşinii, fiind lovit de un bolovan care a alunecat de pe utilajul în care era încărcat.
Muncitorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, ieri, în jurul prânzului, având traumatism cranio-cerebral şi un hematom. De la Deva, el a fost transferat cu o ambulanţă la Clinica de neurochirurgie din Timişoara, deoarece la spitalul devean nu putea fi operat.
„Ni s-a comunicat acest eveniment, firma la care este angajat bărbatul rănit cercetează cazul. Noi nu intervenim decât atunci când e vorba de un accident de muncă mortal sau când se petrece un accident de muncă colectiv, cu mai mult de trei victime”, a precizat şeful ITM Hunedoara.(Adriana Năstase)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Zidarescu spune:

    Firma capusei de Rudeanu , care isi bate joc de oameni

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva, dat în circulaţie la finalul acestei luni ?

O veste bună în ceea ce priveşte Lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, după o perioadă de incertitudini şi acuzaţii...

Municipalitatea Petroşani ia în calcul asocierea cu ONG-urile în privinţa câinilor comunitari

O eventuală colaborare ar rezolva una dintre marile probleme ridicate de organizaţiile care luptă pentru salvarea câinilor, respectiv eutanasierea animalelor.

O nouă campanie de dezinsecţie terestră şi deratizare zone verzi, la Deva

Primăria Municipiului Deva şi operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare SC Coral Impex SRL Deva organizează...

Închide