Accesul în Primăria Deva, permis vaccinaților sau celor cu test

Accesul în sediul Primăriei Deva este per­mis, de vineri, doar persoanelor vac­ci­nate împotriva Covid sau celor care au un test negativ referitor la infecţia cu virusul SARS-CoV-2, potrivit unei hotărâri adop­tate de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) Deva.
Măsura restricţionării accesului nu se aplică angajaţilor Primăriei Deva şi celor ai serviciilor publice din subordinea Consi­liului Local Deva.
Turiştii care doresc să urce cu telecabina pe Dealul Cetăţii Deva vor trebui să do­ve­deas­că faptul că s-au vaccinat sau pot pre­zenta un test negativ la Covid. Telecabina va funcţiona la jumătate din capacitate.
În plus, Complexul de piscine Aqualand se va închide pentru public până la o decizie viitoare a CLSU Deva.
Şedinţele Consiliului Local al Municipiului Deva se vor desfăşura în sistem online, iar audienţele cu cetăţenii sunt suspendate până la emiterea unor noi reglementări.
De asemenea, începând de vineri do­cu­men­tele vor putea fi depuse la Primărie şi în sistem online, prin fax sau poştă, până la încetarea stării de alertă.
Toate persoanele care vor utiliza trans­portul public local în comun sunt obligate să poarte mască de protecţie sanitară, iar mijloacele de transport în comun vor fi uti­li­zate la jumătate din capacitate. Acţiunea de dezinfecţie în autobuzele locale se va realiza zilnic, la finalul programului de lucru.
Incidenţa cazurilor de COVID-19 a fost cal­culată ieri, în municipiul Deva, la o valoare de 7,93 la mia de locuitori.
Pe ansamblul judeţului Hunedoara acest in­dicator are o valoare de 5,06 la mia de locui­tori, relevă datele Direcţiei de Să­nătate Publică.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.