Abuzatorul fetiţei din Deva, condamnat şi după rejudecare

14 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul a primit trei ani de închisoare cu executare pentru agresiune sexuală. Curtea de Apel Alba Iulia a trimis dosarul spre rejudecare la instanţa de fond. Şi după reanalizarea dosarului individul a fost trimis după gratii.

Judecătoria Deva l-a condamnat pentru a doua oară pe Daniel Muntean (foto) la trei ani de închisoare, în regim de detenţie, pentru agresiune sexuală. Aceeaşi pedeapsă fusese pronunţată de instanţa de fond şi la începutul acestui an. Instanţa a admis şi acţiunea civilă formulată de Ministerul Public, în numele copilei abuzate, şi l-a obligat pe individ la plata sumei de 5.000 de lei, cu titlu de daune morale. Daniel Muntean a fost acuzat că a agresat o copilă într-un bloc dintr-un cartier central al municipiului Deva. Minora a reuşit să scape din mâinile sale şi să ţipe, iar mama ei a anunţat imediat poliţia. În faţa anchetatorilor, individul a dat vina pe faptul că era consumator de etnobotanice şi nu a realizat ce face. Anterior producerii faptei, bărbatul fusese observat de localnici în cartierul Progresul din Deva. Avea un comportament neadecvat iar mai mulţi părinţi aflaţi cu copiii la joacă l-au gonit din acea zonă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Urmărit de poliţişti, un hoţ a sărit în Crişul Alb

Poliţiştii din Brad au prins în flagrant un individ de 39 de ani, din comuna Vaţa de Jos, care a...

Deva va fi înfrumuseţată cu jardiniere Flower Dome

În următoarea perioadă, cei de la Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva (S.P.Î.G.M) vor amenaja jardiniere Flower Dome...

Daţi un nume pentru puiul de babuin de la Zoo Hunedoara!

În urmă cu o lună, la Grădina Zoologică din Hunedoara a venit pe lume un pui de babuin, pentru care...

Închide