Absolventa de 10, felicitată de primarul Hunedoarei

Diana Mădălina Costin este singura ab­solventă de liceu din municipiul Hunedoara care, anul acesta, a obţinut media 10 la exa­menul de Bacalaureat.
Diana a absolvit profilul filologic al Co­le­giul Naţional „Iancu de Hunedoara” şi va studia în următorii ani la Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. „Acum nu mai am emoţii în pri­vinţa admiterii, pentru că aceasta se face în baza notei obţinute la Bac”, spune Diana. Tânăra este pasionată de istorie şi de psi­ho­logie şi vorbeşte cu modestie despre re­zul­tatul deosebit pe care l-a obţinut.
Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a felicitat-o pe Diana ieri, ofe­rindu-i un buchet de flori şi o diplomă de ex­celenţă. Alături i-au fost părinţii şi diriginta, Lo­re­dana Vîtcă. Diriginta spune despre Diana Costin că este o elevă foarte conştiin­cioasă, căreia i-a fost profesoară încă din clasa a V-a şi că nu avea emoţii în ce o priveşte.
„Întotdeauna am recunoscut valorile Hunedoarei şi cu atât mai mult o facem a­tunci când este vorba despre copii şi tineri. Sunt cel mai fericit atunci când aud că urmează să mă întâlnesc cu premianţi la concursuri de citit, de robotică, elevi care au avut 10 pe linie în toţi anii de şcoală sau, cum este cazul astăzi, o elevă cu media 10 la Bacalaureat. Îi felicit încă o dată atât pe elevă şi pe diriginta ei, cât şi pe părinţii care au crescut-o!”, spune Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.