Absolut şocant! Şeful Serviciului Permise Auto, agresat în plină stradă de un grup de derbedei!

15 ianuarie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Caz incredibil în municipiul Deva! Şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise Auto şi Înmatriculări, din cadrul Prefecturii Hunedoara, Ovidiu Sebastian Martin, a fost atacat fără motiv şi bătut de cinci-şase tineri, încă necunoscuţi..

Lovit la cap şi târât prin zăpadă
MESAGERUL HUNEDOREAN a decis să ia atitudine şi să publice acest articol, pentru că lucrurile nu pot să mai meargă astfel în viitor. Într-un oraş sigur, aşa cum se pretinde a fi Deva, un bărbat, şi nu contează că deţine o funcţie importantă, este aproape stâlcit în bătaie de nişte derbedei. Şi asta fără nici un motiv şi într-o zonă centrală a municipiului.
Totul s-a întâmplat luni seara, în jurul orei 23. Ovidiu Martin a ieşit să-şi plimbe căţelul, în apropiere de locuinţa sa, pe Strada Mărăşti. A avut ghinion, pentru că nenorocirea a venit la câteva minute după ce a ieşit din casă. Mai mulţi tineri care se aflau pe stradă au aruncat cu bulgări de zăpadă şi au lovit câinele şefului de la Permise Auto. Fireşte, Ovidiu Martin le-a cerut să-şi vadă de treabă şi să nu mai arunce cu bulgării de zăpadă. Şi de aici toată tevatura. Până să se dezmeticească omul ce se întâmplă, tinerii au tăbărât peste el. I-au aplicat mai multe lovituri la cap. L-au târât pe zăpadă, el având urme de târâtură pe obrazul drept. Din cauza loviturilor primite, i-a fost spart capul, iar faţa i-a fost tumefiată.
Soţia lui Martin a sunat la 112, iar la faţa locului au venit poliţiştii. Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă din Deva. Important este că în acel loc sunt camere video, deci întâmplarea a fost filmată.

Poliţia a început cercetările
Prefectul de Hunedoara, Fabius Kiszely, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că a fost sunat ieri dimineaţă de către Ovidiu Martin, care l-a anunţat că nu poate veni la serviciu, fiind în concediu medical. El i-a povestit prefectului prin ce a trecut.
La solicitarea noastră, comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a afirmat că s-a deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. ”Au început cercetările în acest caz. Autorii nu au fost încă identificaţi”, a declarat Bogdan Niţu.
Atacatorii, dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă de la trei luni la doi ani de puşcărie sau amendă, în funcţie de decizia judecătorilor.
Legat de acest eveniment, am pus şi noi câteva întrebări. La sediul Poliţiei Locale Deva există un centru de supraveghere video, care monitorizează non-stop imaginile transmise de 64 de camere video amplasate în municipiu. Dar, potrivit şefului Poliţiei Locale Deva, Ioan Lazăr, spre ghinionul celui agresat, camera video amplasată în zonă nu “prindea” şi locul unde acesta a fost atacat de gaşca de derbedei, ca agresiunea să poată fi observată de cei din faţa ecranelor de supraveghere video. Ş, de asemenea, nici patrulă auto – a poliţiei locale, a poliţiei naţionale sau a jandarmeriei – nu s-a aflat prin zona respectivă la ora aceea.
De la şeful Poliţiei Locale am aflat că, din cauza lipsei de personal, doar o singură patrulă (auto) a acestui serviciu funcţionează noaptea în municipiul reşedinţă de judeţ (!?). Este clar că este insuficientă. Ar trebui ca onor conducerea Primăriei Deva să ia măsurile adecvate în această privinţă pentru ca asemenea lucruri să nu se mai poată întâmpla, iar locuitorii municipiului să se simtă în siguranţă pe stradă, atât noaptea, cât şi ziua.
Dar referitor la acest subiect, al siguranţei cetăţenilor, vom reveni, după ce vom discuta cu toate instituţiile care au în atribuţii acest lucru.
Una peste alta, tragem un semnal de alarmă în ceea ce priveşte riscul ca orcie cetăţean din reşedinţa de judeţ riscă să o încaseze dacă iese la plimbare şi dă nas în nas cu nişte vagabonzi agresori.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. florin spune:

    nu ai vrut bataie cu bulgari de zapada, ai preferat cea cu pumni.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 16.01.2019

Vorbesc cârcotaşii că un personaj care se vrea artist, de pe la noi, a ajuns să se plângă prin oraşul...

Proiect pentru revitalizarea zonei din apropierea Castelului Corvinilor

Un proiect cu trei componente, în valoare totală de aproape 10 milioane de lei (peste două milioane de euro), se...

Început de an cu finanţarea a încă două proiecte europene la Orăştie

De curând, primarul Ovidiu Bălan (foto în stânga) a semnat contractele de finanţare pentru proiectul ce are ca obiectiv construirea...

Închide