ActualitateFlash

A vrut să-și facă dreptate cu toporul! Nervos că nu a primit o locuință, a spart geamurile primăriei

Un bărbat a intrat, ieri dimineața, cu un topor în sediul Primăriei Hațeg și a spart mai multe geamuri, fiind ne­mul­țumit că nu a primit o locuință socială. La un moment dat individul a mers pe terasa clădirii, unde a fost imobilizat de polițiști.

A sunat la 112
Bărbatul, înarmat cu un topor, a intrat în sediul Primăriei Hațeg și a început să înjure și să spargă geamurile. Un angajat a sunat la 112 pentru ajutor. „Astăzi (n.r.-ieri), în jurul orei 12:00, Poliția orașului Hațeg a fost sesizată pe numărul de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat înarmat cu un topor a spart mai multe geamuri din sediul Primăriei Orașului Hațeg și a urcat la etajul 1 al ins­ti­tuției, nemulțumit fiind de faptul că nu i-a fost acordată o locuință socială (nu au rezultat victime în urma acțiunii băr­batului)”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.
Bărbatul s-a urcat pe terasa clădirii, unde a fost prins și imobilizat de polițiști. „În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din Hațeg, urmează a fi reținut pentru 24 de ore”, au mai trans­mis polițiștii. (A. Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura