Actualitate

A vrut să o cumpere pe prostituată, dar nu i-a mers

Bărbatul nu va mai răspunde pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe întrucât victima și-a retras plângerea. Procurorii cer însă condamnarea sa pentru alte două infracțiuni, respectiv lipsire de libertate în mod ilegal și furt.

Faptele există
Tânăra care este victimă în dosar a arătat în fața magistraților Judecătoriei Deva că a fost hărţuită și determinată să semneze un înscris prin care îşi retrage plângerea pentru suma de 3.000 lei. Prostituata a semnat, a luat banii şi pen­tru că nu este lăsată în pace, vrea să se constituie în continuare parte vătămată în tot procesul. Aceasta a mai susținut în instanță că va restitui banii pe care i-a luat. Procurorii susțin că au fost ad­mi­nistrate probe din care rezultă, dincolo de orice îndoială rezonabilă, că faptele există, constituie infracțiuni și au fost săvârșite de inculpat, cu forma de vi­no­văție prevăzută de lege. Aceștia solicită condamnarea inculpatului o pedeapsă cu închisoarea, pentru comiterea infrac­țiunilor de lipsirea de libertate în mod ile­gal şi furt calificat. În privința infracțiunii de lovire și alte violențe, întrucât există o declarație privind împăcarea, procurorii au solicitat încetarea procesului penal. Bărbatul de 26 de ani, din Deva, ar fi comis infracțiunile în vara anului anul trecut și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ca mai apoi să-i fie înlocuită măsura preventivă. În urma proba­to­riu­lui, poliţiştii au stabilit că tânărul, în seara zilei de 28.05.2021, după ce a întreținut raporturi sexuale cu o tânără în vârstă de 28 de ani, a transportat-o, contrar vo­inței acesteia, din localitatea Sântuhalm în municipiul Deva. Prostituata a fost ne­voită să sară din autoturism, în mo­mentul în care acesta a încetinit viteza de deplasare, pentru a scăpa. (M.Gânju).

One thought on “A vrut să o cumpere pe prostituată, dar nu i-a mers

  • Prostituția nu mai este infracțiune? Nu se mai face, conform art. 328 din CP, dosar penal, cercetare, trimitere în judecată, etc?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura