A vrut să-i dea mită pentru a închide ochii

03 mitaMaximilian Gânju

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Vulcan, i-a oferit unui poliţist 300 de lei pentru a-l „ierta” de un dosar penal. Omul legii şi-a anunţat superiorii, care au organizat un flagrant.
„În data de 19 mai a.c., Dan P., de 19 ani, din municipiul Vulcan, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un moped neînregistrat pe raza localităţii, fără a poseda permis de conducere, fapt pentru care i s-a întocmit dosar de cercetare penală. Ulterior, acesta i-a promis agentului de poliţie din cadrul Formaţiunii Rutiere Vulcan, care avea în lucru dosarul penal în care era cercetat, suma de 300 lei, în schimbul abandonării cercetărilor. Agentul a sesizat conducerea Poliţiei municipiului Vulcan, care a întocmit proces verbal de consemnare a denunţului şi a sesizat, la rândul său, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara“, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au pus la cale un flagrant, marţi după-amiază, în urma căruia tânărul cercetat penal a fost surprins în timp ce îi oferea agentului de poliţie suma de 100 de lei. Acum, bărbatul s-a mai ales cu un dosar penal pe lângă cel în care este cercetat că a mers cu scuterul fără a avea permis. „Ca urmare a acţiunii de prindere în flagrant, Dan P. va fi cercetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru comiterea infracţiunii de dare de mită“, a mai precizat reprezentantul poliţiei hunedorene.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare