Actualitate

A vrut să depășească, dar a lovit două mașini

Un bărbat de 47 de ani, din Deva, a fost rănit grav într-un accident de cir­culaţie care s-a produs pe DN 7, în oraşul Simeria, autoturismul în care se afla victima fiind lovit în lateral de o maşină, după care a fost proiectat într-un altul, parcat în afara caro­sa­bilului.

Trafic restricționat
Accidentul s-a petrecut în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, po­li­ţiştii stabilind că vinovat de producerea acestuia este un şofer de 36 de ani, din Mioveni, judeţul Argeş. Acesta a intrat în depăşirea unui autoturism şi s-a lovit lateral de un altul ce venea din sens opus, cel din urmă fiind condus de bărbatul din Deva.
„În urma evenimentului rutier a re­zultat rănirea gravă a bărbatului de 47 de ani, iar autoturismul condus de acesta a fost proiectat într-un alt auto­turism, care era parcat pe un drum se­cundar, în afara părţii carosabile”, a pre­cizat sursa citată. La locul accidentului, traficul a fost res­tricţionat pe ambele sensuri, timp de aproape două ore, pentru inter­ven­ţia echipelor de prim-ajutor.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar pe­nal sub aspectul comiterii infrac­ţiu­nii de vătămare corporală din culpă. (A. N.)