Eveniment

A vrut să ajungă poliţist, dar a murit la Şcoala de Agenţi

Carmen Cosman

Şi-a dorit extrem de mult să ajungă poliţist, însă destinul său s-a frânt brusc la numai 27 de ani.  După numai o săptămână de când se afla la Şcoala de Agenţi de Poliţie «Vasile Lascăr» din Câmpina, Dămian Traian se întoarce acasă, dar de data aceasta pentru totdeauna.

A făcut infarct miocardic
Dămian Traian, de 27 de ani, din municipiul Vulcan,  şi-a dorit cu ardoare să devină poliţist. Şi-a încercat şansele şi anul trecut, dar fără succes, însă anul acesta a reuşit să-şi împlinească visul şi a  fost admis la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina. După numai o săptămână, însă, visul său s-a frânt brusc, după ce i s-a făcut brusc rău la şcoală şi a murit în ciuda eforturilor depuse de medici.
Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei de învăţământ, comisarul şef de poliţie Valeriu Simion,  primele simptome le-a avut în jurul orei 14.30, când se afla împreună cu restul colegilor şi diriginta acestora, după încheierea orelor de curs. „I-a cerut voie dirigintei să meargă să bea apă, s-a întors, dar, când a plecat la dormitor i s-a făcut rău. A fost dus la cabinetul medical, unde i s-a făcut o encefalogramă. Asistentului i s-a părut ceva ciudat şi i-a mai făcut o encefalogramă şi a constatat că situaţia este mult mai gravă”, a declarat Valeriu Simion. A fost chemată imediat ambulanţa Şcolii de Poliţie, iar Dămian Traian a fost transportat la spital, unde s-a încercat resuscitarea lui timp de o oră, însă eforturile medicilor au fost în zadar. Tânărul s-a stins sub ochii lor, în urma unui infarct anterior întins, conform diagnosticului preliminar. După efectuarea necropsiei, medicii legişti au stabilit că viitorul poliţist suferea de tulburări circulatorii miocardice, iar pe ventriculul stâng s-au evidenţiat cicatrici mai vechi, semne ale unui posibil infarct anterior.

La controalele medicale, totul a fost bine      
Interesant este faptul că posibilele probleme cardiace nu au reieşit la controalele medicale efectuate pentru susţinerea examenului şi, din spusele apropiaţilor săi, acesta nu s-a plâns niciodată de vreo afecţiune, iar din fişa lui medicală nu a reieşit absolut nimic în acest sens. Tânărul era extrem de ordonat, nu bea alcool, dar obişnuia să fumeze şi era adeptul băuturilor energizante, pe care le consuma în cantităţi destul de mari. Astăzi, familia, colegii şi prietenii îl vor conduce pe ultimul drum pe tânărul ale cărui aripi s-au frânt chiar în momentul în care a început să zboare.

3 comentarii la „A vrut să ajungă poliţist, dar a murit la Şcoala de Agenţi

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura