Actualitate

A ucis un nevinovat, dar n-are nici o fărâmă de remușcare

Individul circulă în continuare pe dru­murile publice în baza dovezilor de circulație pe care le tot primește încă din 2018, când a produs tra­gedia de pe DN 7.

 

Declarații aberante

Deși a intrat cu un TIR într-o coloană de mașini, un șofer nevinovat pier­zându-și viața pe loc, inconștientul nu se consideră vinovat. Ba chiar a con­testat și rechizitoriul procurorilor în baza căruia era trimis în judecată, însă Tribunalul Hunedoara i-a respins con­testația.
Conform anchetatorilor, șoferul din București, absolvent de 10 clase, a comis accidentul rutier la finalul lunii octombrie 2018, pe DN 7, în loca­li­tatea Veţel. Anchetatorii au stabilit că TIR-ul circula cu circa 90 Km/h când a lovit prima mașină. Șoferul care a provocat dezastru a menţionat în fața instanței că nu se consideră vinovat pentru moartea unui om. Ba chiar a susținut că decesul șoferului nevin­o­vat nu s-a produs ca urmare a im­pac­tului produs între autotrenul condus de el şi autoturismul victimei, ci ca ur­mare a impactului produs între auto­turismul victimei şi împrejmuirea de beton a unei guri de canal. Motivele invocate de individul lipsit de scru­pule au fost respinse de Tribunalul Hunedoara, astfel că va răspunde în fața instanței de judecată din cadrul Judecătoriei Deva pentru infracțiunea de ucidere din culpă. (M. Gânju)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura