A ucis un nevinovat, dar n-are nici o fărâmă de remușcare

Individul circulă în continuare pe dru­murile publice în baza dovezilor de circulație pe care le tot primește încă din 2018, când a produs tra­gedia de pe DN 7.

 

Declarații aberante

Deși a intrat cu un TIR într-o coloană de mașini, un șofer nevinovat pier­zându-și viața pe loc, inconștientul nu se consideră vinovat. Ba chiar a con­testat și rechizitoriul procurorilor în baza căruia era trimis în judecată, însă Tribunalul Hunedoara i-a respins con­testația.
Conform anchetatorilor, șoferul din București, absolvent de 10 clase, a comis accidentul rutier la finalul lunii octombrie 2018, pe DN 7, în loca­li­tatea Veţel. Anchetatorii au stabilit că TIR-ul circula cu circa 90 Km/h când a lovit prima mașină. Șoferul care a provocat dezastru a menţionat în fața instanței că nu se consideră vinovat pentru moartea unui om. Ba chiar a susținut că decesul șoferului nevin­o­vat nu s-a produs ca urmare a im­pac­tului produs între autotrenul condus de el şi autoturismul victimei, ci ca ur­mare a impactului produs între auto­turismul victimei şi împrejmuirea de beton a unei guri de canal. Motivele invocate de individul lipsit de scru­pule au fost respinse de Tribunalul Hunedoara, astfel că va răspunde în fața instanței de judecată din cadrul Judecătoriei Deva pentru infracțiunea de ucidere din culpă. (M. Gânju)