A stâlcit în bătaie un invitat la o petrecere

25 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un hunedorean de 40 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore pentru că a bătut un alt bărbat. Cei doi participau la o petrecere şi s-au luat la ceartă.

Bărbatul de 40 de ani, din Buceş, acuzat de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a provocat scandalul în localitatea Abrud. Potrivit poliţiştilor, acesta l-ar fi lovit pe un alt bărbat, în timp ce se aflau la un eveniment organizat pe raza oraşului. ”În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în noaptea de 22/23 februarie 2020, în timp ce se afla la un eveniment privat care a avut loc la un local din Abrud, l-ar fi lovit pe un alt bărbat, de 39 de ani, din comuna Roşia Montană şi ar fi tulburat liniştea publică. În urma incidentului, victima a suferit leziuni în zona capului şi a fost transportată la spital”, au spus poliţiştii.
Hunedoreanul a fost dus în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale, pe numele său fiind deschis dosar penal. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Percheziţii la samsarii de maşini

Acţiunea derulată în mai multe judeţe ale ţării, printre care şi Hunedoara, a vizat 19 persoane. Potrivit IGPR, anchetatorii au...

Au fost stabilite locurile de cazare în judeţ pentru suspecţii de coronavirus

Hunedorenii pot suna la numerele de telefon 0254.225 242 şi 0768.193 639, pentru informaţii, sesizări sau întrebări legate de coronavirus....

Măsurile de austeritate generează un grad ridicat de sărăcie!

Reducerea salariilor, îngheţarea pensiilor, anularea stimulilor fiscali din diverse domenii de activitate şi pentru tineri stopează creşterea economică a României.

Închide