Actualitate

A plecat la cules de ciuperci si nu s-a mai întors

Redactor: Dana Istudor02salvamontisti

Un bãrbat de 57 de ani din Petrila, care plecase sã culeagã ciuperci, a fost gãsit mort în Masivul Parâng, dupã ce salvamontistii si jandarmii hunedoreni l-au cãutat timp de douã zile.

Cãutãri reluate
Bãrbatul a plecat vineri dimineatã, la cules de ciuperci în zona montanã Parâng, iar pentru cã seara nu s-a mai întors acasã, a fost dat dispãrut de cãtre fiica lui. Imediat, în cãutarea lui au plecat mai multe echipe de jandarmi montani si salvamontisti, însã vineri noaptea nu au reusit sã-l localizeze. Abia a doua zi, l-au gãsit mort în pãdure. „Jandarmii montani din cadrul Postului Parâng, împreunã cu salvamontistii au pornit cãutãrile pe traseul care face legãtura cu Statiunea montanã Parâng. Aceastã zonã fusese indicatã de fiica bãrbatului, cea care a sunat la numãrul de urgentã 112. În jurul orei 22.00, cãutãrile au fost oprite, deoarece s-a lãsat întunericul si vizibilitatea redusã nu a permis desfãsurarea operatiunii.

L-au gãsit mort în pãdure
„Sâmbãtã, în jurul orei 08.00, sase jandarmi montani alãturi de salvamontisti au reluat cãutãrile si l-au gãsit pe bãrbatul de 57 ani, decedat, pe traseul care face legãtura cu Statiunea Parâng, la 600 de metri mai jos de cabana Rusu”, a declarat lt. Nicolae Rãducu, purtãtorul de cuvânt al IJJ Hunedoara. Politistii din Petrosani au demarat o anchetã, pentru a se stabili dacã bãrbatul a fost ucis si asteaptã raportul medicilor legisti. Primele date aratã cã acesta ar fi murit din cauza unor probleme de sãnãtate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.