A murit Vasile Ţonea, consilier local al municipiului Deva

7 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

În noaptea de luni spre marţi, Vasile Ţonea, consilier local al municipiului Deva, a părăsit această lume, lăsând o familie îndurerată şi mulţi prieteni şi colegi din viaţa politică cu sufletele întristate.

Vasile Ţonea a fost ofiţer al Armatei Române, el trecând în rezervă cu gradul de colonel. Înainte de 1990 a fost comandantul unităţii militare din localitatea Sârbi, comuna Ilia, unitate cu profil de apărare antiaeriană.
După trecerea în rezervă, a intrat în viaţa politică, fiind membru PSD din anul 1996. În acest partid pe care nu l-a părăsit niciodată, a fost ales în mai multe funcţii importante, fiind o lungă perioadă secretarul organizaţiei municipale Deva a PSD, iar în perioada 2005 – 2007, secretar executiv al organizaţiei judeţene a partidului.
Începând din anul 2004 până în prezent a fost consilier local al municipiului Deva, fiind ales pe listele PSD. Atât în cadrul Consiliului Local Deva, cât şi în partid s-a dovedit a fi o persoană activă, responsabilă în ce priveşte obligaţiile faţă de cetăţenii urbei, o persoană combativă, dar echilibrată, de o corectitudine exemplară şi un adept al dialogului în rezolvarea situaţiilor tensionate sau conflictuale. A fost un politician deschis şi sincer în relaţiile cu presa.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul din comuna Râu de Mori are o solicitare. „Este nevoie de alocări bugetare destinate zonelor turistice”

Majoritatea primarilor hunedoreni nu se numără printre cei care au ales să majoreze grila de impozitare, în 2020 taxele locale...

Judecat pentru tâlhărie calificată

Bărbatul de 49 de ani, Nelu Danci, se află în arest preventiv şi a fost cercetat pentru comiterea a trei...

Zeci de accidente pe pârtiile de schi provocate de indisciplina turiştilor

Aproape 80 de turişti au avut nevoie de ajutorul echipajelor Salvamont Lupeni, structură care acţionează în această perioadă în staţiunea...

Închide