A murit pe loc, după ce s-a îmbrâncit cu un vecin

26 februarie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

O tragedie fără margini s-a petrecut, ieri, în comuna Vălişoara. Un bărbat de aproximativ 70 de ani a decedat fulgerător, după ce s-a îmbrâncit cu un vecin de-al său, în vârstă de 53 de ani. Conflictul a izbucnit din senin, din cauza unei remarci făcute de bărbatul mai tânăr despre gardul vecinului său.
De la un cuvânt, a izbucnit cearta
„În decursul zilei de ieri, o anumită persoană a intrat cu maşina în gardul victimei, un bărbat de aproximativ 70 de ani. Au venit mai multe persoane să-l ajute pe şoferul respectiv, inclusiv victima şi agresorul. Gardul de la casa victimei era împrejmuit cu nişte stâlpi de protecţie. La un moment dat, bărbatul de 53 de ani a replicat că nu trebuiau puşi acei stâlpi, motiv pentru care s-a iscat un conflict spontan între el şi proprietarul gospodăriei. Din informaţiile noastre, cei doi bărbaţi s-ar fi agresat reciproc, victima, fiind în vârstă, a căzut la pământ şi, potrivit martorilor, s-a ridicat, dar după ce a făcut câţiva paşi, a căzut din nou, decedând pe loc. Nu se ştie acum care sunt cauzele exacte ale decesului, urmând ca medicii legişti să stabilească acest lucru”, a declarat procurorul Gina Monica Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Corpul bărbatului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar bărbatul de 53 de ani a fost dus pentru audieri la poliţie. La scena de agresiune au asistat mai mulţi martori care au fost audiaţi.
„Ambii îmi erau prieteni”
Despre nefericita dramă de la Vălişoara a aflat şi primarul comunei, Mircea Rovinar. Acesta era apropiat de ambii bărbaţi, declarându-ne că era în relaţii foarte bune cu amândoi. Cu Bedea Dumitru, bărbatul de 70 de ani decedat, a fost foarte apropiat, mai ales că era un colaborator de-al său, iar cu Constantin Sînă, cel de 53 de ani cu care s-a îmbrâncit, a fost coleg de clasă. Vizibil afectat, primarul comunei Vălişoara ne-a spus că nu îşi explică ce s-a întâmplat între cei doi oameni, spunând că se putea ajunge în această situaţie doar din imprudenţă, sau din cine ştie ce alte motive. Nici unul dintre cei doi nu era agresiv din fire, ambii erau oameni aşezaţi şi buni gospodari. Mircea Rovinar ne-a spus că Bedea Dumitru are copiii plecaţi în Australia, unde a stat şi el foarte mulţi ani. Era întors în ţară de aproximativ 10 luni şi îşi plănuia să meargă din nou la copiii lui.
Primarul comunei Vălişoara, ca de altfel şi alte surse, ne-a spus că bărbatul era cardiac şi avea probleme cu tensiunea arterială, el mergând pe la spitale. Tot primarul ne-a spus că, în trecut, între cei doi ar mai fi existat neînţelegeri pe tema unei fântâni, dar conflictul se aplanase de multă vreme.
Totuşi, cearta s-a reaprins cu prima ocazie, iar de data aceasta a avut consecinţe tragice.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ioana spune:

    Dvs , cei care realizati articolele si le publicati , ar trebui sa aveti cel putin 3 surse despre ce s-a intamplat . Din articol se poate vedea atitudinea partinitoare la adresa celui in viata, atacator si criminal, totodata. Formule de genul ” barbatul a decedat dupa ce s-a imbrancit…” , ” s-au agresat reciproc iar victima a cazut – din senin – si a decedat “…” nu se stiu cauzele exacte “, apoi intervine primarul ( atentie !! in rudenie cu atacatorul ) si precizeaza ca ambii erau buni gospodari si nu stie cum de s-a ajuns la acest lucru grav…Oameni buni , daca sunteti jurnalisti , mergeti pe teren si intrebati martori si va vor spune ca Bedea a fost atacat si batut , ca atacatorul nutrea sentimente de invidie , vechi si de demult , si ca victima are coaste rupte, este negru la fata …normal ca a facut si infarct dupa o asemenea bataie … ( oamenii din sat il cunosc pe atacator si nu este o surpriza felul in care l-a batut pe vecin ) .. autoritatile ar trebui sa -si faca treaba pt care sunt platiti din banii oamenilor cinstiti !!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dezbateri aprinse la şedinţa CJ Hunedoara: Doi membri noi în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean

Şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara din 24 februarie a debutat cu discuţii aprinse între cele două tabere politice...

Să falimentăm CEH, dar să ştim şi noi!

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, Doru Vişan, a cerut juriştilor Complexului Energetic Hunedoara să dea un răspuns, după ce...

Marius Sanfirişca: În ALDE Hunedoara nu se respectă statutul partidului

Delegaţia permanentă a organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE s-a lăsat cu discuţii aprinse, aşa cum au arătat unii lideri locali...

Închide