A murit electrocutat pe calea ferată

Cristina Ghenea

Accident mortal, ieri, în gara CFR Simeria Triaj, după ce un inginer s-a urcat pe vagonul unui marfar, fără să ţină cont de faptul că acesta era garat sub linia de înaltă tensiune. Bărbatul a fost electrocutat la 27.000 volţi.

Tragedia s-a petrecut ieri, în jurul orei 13. Angajat al societăţii REVA Simeria, Dimeny Darius Andrei, alături de alţi colegi de-ai săi, verifica vagoanele unui tren care transportă var şi ciment, înainte ca acestea să intre la reparat. Bărbatul s-a suit pe unul dintre vagoane, pentru a lua datele tehnice inscripţionate, ca să-şi poată întocmi documentaţia, însă nu a ţinut cont de riscul de electrocutare la care se expune, iar gestul l-a costat viaţa. Un echipaj SMURD a intervenit imediat la faţa locului, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul. În vârstă de 31 de ani, inginerul era căsătorit şi lucra pentru compania care se ocupă de construcţia şi repararea materialului rulant de aproximativ un an şi jumătate. Inspectorii ITM, împreună cu reprezentanţii societăţii REVA, au demarat o anchetă pentru a stabili cu certitudine care au fost împrejurările şi cauzele producerii acestui accident de muncă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Clubul face memoriu, părinţii vor judecată

Portarul echipei CFR Simeria, Răzvan Gheaţă (foto), care şi-a pierdut un rinichi în urma unei accidentări în teren, nu va...

Record de goluri şi-o invincibilitate pierdută

Etapa din weekend a Ligii a IV-a Hunedoara s-a remarcat prin numărul mare de goluri înscrise, în total 53 (30

Gol controversat, eliminare suspectã, dar eşec clar

Jiul Petroşani a suferit primul eşec după şase etape, scor 0-2 (0-1) în meciul din deplasare cu codaşa Seso Cîmpia...

Închide