A murit, după ce s-a aruncat de la etaj

2 decembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03 smurdOana Mihnea

O tânără de 19 ani, din Uricani, s-a aruncat de la etajul IV al blocului şi a decedat la spital, cu toate eforturile făcute, medicii neputând să o salveze.

Cauza pentru care aceasta a recurs la un asemenea gest ar putea fi o ceartă în familie. Luni, în jurul orei 12.00, tânăra s-a aruncat în gol de la fereastra dormitorului, situat la etajul IV al blocului unde locuia împreună cu familia.
Tatăl ei a fost cel care a anunţat autorităţile despre tentativa ei de sinucidere, fata fiind transportată la spital în comă de gradul III, cu mai multe fracturi de bazin şi membre, dar şi cu o rană la cap.
Medicii de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani au încercat să îi salveze viaţa, însă a fost în zadar. „Încă de când a ajuns la noi, era în stare foarte gravă. A fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale, însă la câteva ore după ce a ieşit din operaţie, a decedat“, a precizat dr. Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgenţă Petroşani.
Victima nu a lăsat nici un bilet prin care să îşi motiveze gestul.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pâinea, pro sau contra slăbirii?

Inaugurăm astăzi o nouă rubrică săptămânală, dedicată cititorilor noştri, şi susţinută de nutriţionista Simona Timofte. Sperăm că ea va fi...

Gura lumii 3.12.2014

Vorbesc zvonerii pe la colţuri că odrasla unui fost om al legii, în prezent mare afacerist în zona din care...

Acoperişul unei vile, distrus de flăcări

Proprietarul unei vile situate în zona centrală a municipiului Petroşani şi-a văzut agoniseala ameninţată de un incendiu violent care a...

Închide