Actualitate

A mers la prostituate și a dat peste un homosexual travestit

Un tânăr din zona Olteniei, care cu­treiera țara alături de iubitul său și ofe­rea servicii sexuale contracost altor persoane de același sex, a fost con­dam­nat de judecătorii deveni după ce a tâlhărit un hunedorean.

A plătit deranjul
Victima căuta de fapt o prostituată dar a fost indusă în eroare de anunțul postat de tâlhar. ”Inculpatul, însoțit de iubitul acestuia, se deplasează frecvent dintr-o localitate în alta a țării, unde închiriază, în regim hotelier, spații de lo­cuit, în scopul practicării prostituției, acos­­tând clienți de sex masculin prin intermediul platformei on-line Publi24. În acest context, în data de 11.02.2022, cei doi s-au aflat în Deva, într-un apar­tament închiriat. În jurul orei 5:00, inculpatul a fost apelat telefonic, în mod repetat de către persoana vătă­mată, fiind trezit din somn. Într-un final a accep­tat să discute și să se întâl­nească, în apartamentul închiriat, în ve­derea în­treținerii de relații sexuale, con­tracost”, se arată în dosar. Doar că băr­batul care credea că se va întâlni cu o tânără fo­coasă a dat peste un bărbat travestit. „A constatat faptul că persoa­na nu co­respunde cu anunțul publicat (fiind o persoană de sex masculin tra­ves­tită în femeie), care l-a primit cu o ati­tudine sfidătoare și i-a reproșat că l-a așteptat prea mult timp. A vrut să ple­ce, moment în care inculpatul a încuiat ușa de acces și a scos cheia din ușă, apoi i-a solicitat suma de 400 lei, pen­tru deranj, re­pro­șându-i că l-a sunat toată dimineața. Persoana vătămată nu a fost de acord să-i dea banii, însă după ce a fost lovit cu pumnul în zona feței a scos din port­mo­neu 20-30 lei cu inten­ția de a plăti de­ranjul. Inculpatul a con­si­de­rat v­aloarea banilor primiți ca pe o in­sultă și, în mod forțat, lovindu-l încă o dată în zona ochiu­lui drept, l-a depo­se­dat din por­to­fel de suma de 220 lei, în bancnote de 5 lei, după care a descuiat ușa iar victima a părăsit apartamentul”, le-a spus anche­ta­torilor pățitul. Tânărul care se prosti­tua a fost acuzat de tâlhărie calificată și trimis în judecată.

Ce au găsit polițiștii în apartament?
Deveanul bătut a sunat la 112 și a anunțat ce a pățit, iar polițiștii au bătut la ușa suspectului, care era alături de iu­bitul său în locuință. Omul a fost ne­voit să-i restituie banii. Judecătoria Deva l-a condamnat pe individ la pe­deap­sa de 2 ani şi 6 luni închisoare pen­tru săvârşirea infracţiunii de tâl­hă­rie calificată, in­stanța suspendând exe­cu­tarea pedep­sei. Decizia Judecătoriei Deva nu este de­finitivă. (M. Gânju).