ActualitateFlash

A luat două vieţi pentru 10.000 de lei

03 dubla crima guta 2Oana Mihnea

Potrivit informaţiilor furnizate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, autorul dublei crime petrecute săptămâna trecută în localitatea Balomir, din comuna Sîntămăria Orlea, a fost identificat şi reţinut. Criminalul, Ovidiu Dănuţ Drîngă, are doar 20 de ani şi este localnic.
Acesta a intrat în casa celor două femei, în vârstă de 69, respectiv 72 de ani, ambele cu handicap neuromotor, cu scopul de a le fura banii. Tânărul cunoştea foarte bine situaţia celor două surori. „Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că, în noaptea de 19/20 ianuarie 2016, inculpatul a pătruns prin efracţie în locuinţa a două surori din comuna Sîntămăria Orlea, persoane în vârstă şi cunoscute cu dizabilităţi neuromotorii, cu intenţia de a le deposeda de bani prin exercitarea de violenţe. Le-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, leziuni ce au cauzat decesul acestora, după care le-a deposedat de circa 10.000 lei“, se arată în comunicatul transmis de  Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Ovidiu Dănuţ Drîngă va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat şi tâlhărie calificată. Tânărul riscă ani mulţi de puşcărie pentru faptele lui. Reamintim că moartea tragică a celor două surori din Balomir a fost fost constatată miercurea trecută, când un vecin le-a găsit în casă, pe podea, într-o baltă de sânge. A fost prea târziu să mai fie salvate, deoarece medicii ajunşi la faţa locului au declarat decesul. Loviturile care le-au adus moartea au fost cele suferite în zona capului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura