A luat banii împrumut pentru soţia bolnavă

Nicoleta Popa

Cosmin Alin Popa, agent al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara,  s-a prezentat ieri, din nou în faţa instanţei de la Tribunalul Hunedoara, fiind acuzat de trafic de influenţă.
El este cercetat, pentru că în luna iunie 2009 ar fi intervenit, pentru a facilita obţinerea unui permis auto. Astfel, poliţistul ar fi pretins şi primit suma de 100 de euro, pentru a-i oferi unui funcţionar care participă la examinarea candidaţilor pentru obţinerea permiselor de conducere. La acest termen, şedinţa de judecată s-a ţinut cu uşile închise, deoarece, poliţistul, în declaraţia sa, urma să facă referire la date secrete.

„Nu sunt vinovat!”
Poliţistul, care a lucrat în cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Hunedoara, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că nu este vinovat. „Sunt nevinovat. Am luat împrumut suma de 100 de euro de la un prieten, deoarece soţia mea, însărcinată în luna a şaptea, era bolnavă, bani pe care i-am restituit în câteva săptămâni. Respectivul prieten a obţinut permisul de conducere după câteva luni de la data la care eu am cerut banii. Am observat că la cadrele MAI, prezumţia de nevinovăţie nu este respectată. În plus, ne sunt interceptate convorbirile telefonice, pentru a se afla anumite date referitoare la persoanele noastre”, a declarat poliţistul Cosmin Alin Popa.
Judecătorii au stabilit următorul termen pe data de 16 decembrie, când va fi audiat şi Petronel Bişop, cel de la care poliţistul a luat bani împrumut.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.