A-l reînvia politic pe Mircea Ioan Moloţ înseamnă a reacţiona autist la mesajele străzii

05 sigla ALDEAm primit la redacţie pentru publicare următorul comunicat transmis de organizaţia din Valea Jiului a ALDE. Îl publicăm aşa cum ne-a fost transmis, fără să intervenim pe text.  
„Am aflat cu surprindere că la ultima conferinţă de presă ţinută, la Deva, de liderii ALDE, domnul Nelu Ardelean l-a invitat pe cetăţeanul Mircea Ioan Moloţ să li se alăture nu doar în calitate de consultant (sub acoperire), ci şi în calitate de membru cu drepturi depline.
 ALDE Valea Jiului se dezice, cu hotărâre, de această iniţiativă care ignoră total vocea şi spiritul străzii. Vocea străzii reclamă, peste tot în ţară, o nouă clasă politică şi un nou mod de a face politică. A-l readuce pe urmăritul penal Moloţ Mircea Ioan în prim planul politicii hunedorene înseamnă a reînvia un mod sancţionat, deja, de organele de urmărire penală şi de către opinia publică din judeţ. A-l reînvia politic pe Mircea Ioan Moloţ înseamnă, de asemenea, a reacţiona autist la mesajele străzii.        
ALDE Valea Jiului îl sfătuieşte pe cetăţeanul Mircea Ioan Moloţ să se retragă, cât mai repede şi cât mai discret, într-un loc departe de lumea dezlănţuită, ca să-şi poată scrie, încă de pe acum, cărţile care-l vor scoate mai repede la lumină. Dacă scriitorii Gică Popescu şi Ioan Becali au scris câte trei cărţi fiecare, va putea şi dascălul Mircea Ioan Moloţ. În cazul că  domnul Nelu Ardelean, directorul Teatrului din Deva, ţine atât de mult la consultantul Mircea Ioan Moloţ, poate pune în scenă opera moloţiană, dar îl sfătuim să nu îl mai aducă şi pe scena politică. ALDE Valea Jiului socoteşte că scena politică hunedoreană trebuie grabnic curăţată de aceşti oameni cu moralitate îndoielnică şi speră ca justiţia să-şi facă, cu celeritate, datoria”.

ALDE Valea Jiului

24 de comentarii la „A-l reînvia politic pe Mircea Ioan Moloţ înseamnă a reacţiona autist la mesajele străzii

 • 5 noiembrie 2015 la 21:35
  Permalink

  Sincere felicitări ALDE Valea Jiului! Mă bucur că există raţiune dincolo de Nelu Ardelean, dincolo de iraţiune.

 • 6 noiembrie 2015 la 0:47
  Permalink

  O mare parte dintre membrii Alde Deva nu sunt de acord cu primirea profesorului Molot in aceasta formatiune politica. Consideram ca afinitatea domnului Ardelean fata de domnul Molot este una personala si ea nu coincide cu viziunea de reformare politica a majoritatii membrilor ALDE Deva.O incadram ca o declaratie nostalgica a domnului Ardelean,una regretabila si speram ca nerepetabila.

 • 6 noiembrie 2015 la 1:20
  Permalink

  Felicitări ALDE Valea Jiului ati pus punctul pe i.Era si timpul ca cineva sa reactioneze la idioteniile domnului Ardelean care suspina dupa banii dati de „profesorul” Molot la Teatru, loc de unde s-a infruptat pana a trebuit sa vina David sa-l opreasca.Sunt curios de ce liderii ALDE Hunedoara exceptandu-l pe Nelu Ardelean nu isi exprima nici un fel de punct de vedere fata de ce a afirmatindividul si mai ales despre informatiile conform carora Molot „ii consiliaza”.

 • 6 noiembrie 2015 la 1:27
  Permalink

  Cine sa zica domnule? Marian Muntean care e neam cu Molot? Clej care e prieten cu Venter (ginerele lui Molot) sau Sanfirisca un bisnitar? Sa fim seriosi…….

 • 6 noiembrie 2015 la 1:32
  Permalink

  Jos cu clasa politica penala!!!Molot, Ardelean, Clej, Marian si Mircia strada va asteapta pentru judecata strazii!!!Jos cu ei jos cu penalii e timpul ca iamenii onesti sa iasa in fata si sa promoveze masuri concrete nu spagi!!!!

 • 6 noiembrie 2015 la 1:39
  Permalink

  Marian a distrus transportul in comun din Deva cu sustinerea lui Molot si a lui Marginean. Marginean cand va avea decenta sa isi dea demisia. A nenorocit Deva. Tine in primarie incompetenti care spun ca extraterestrii au facut gauri in Deva. Rusine!!!!

 • 6 noiembrie 2015 la 1:43
  Permalink

  Molot si Marginean…. aceeasi mizerie. Nelu Ardelean este un expirat Sa plece toti trei din politica si sa ne lase. Ne-am saturat de corupti.

 • 6 noiembrie 2015 la 1:49
  Permalink

  Ardelean i-a facut campanie lui Marginean in 2012. Era mare pnl-ist atunci si se pupa zilnic cu penalul de Molot. Ardelean si Marginean sunt mai penali ca Molot. Timpul o va demonstra.

 • 6 noiembrie 2015 la 1:54
  Permalink

  Merginean cand pleaca sa-si ia si neamurile pe care si le-a angajat in primarie, cu el. Sa il ia si pe vasile de la tehnic si pe alti trepadusi pe care i-a pus pe nemerit pe funcii. Si tu Ardelean mai bine nu ai mai face politica. Esti compet inafara ei. Cred ca Molot e siderat si el saracu de prostia ta.

 • 6 noiembrie 2015 la 2:00
  Permalink

  E plin de penali in Romania care inca fac politica la nivel inalt. Molot nu e singurul. Momentan Molot nu face politica. Nelu Ardelean e un fost miner, un comunist nostalgic cu ifose de intelectual care se da victima prin primaria Deva dar pe la spate il pupa in *** pe Marginean. De la teatru a invatat doar cum sa fure si sa joace teatru.

 • 6 noiembrie 2015 la 2:04
  Permalink

  Jos coruptia! Jos penalii! Jos hotii! Nelu Ardelean a fost pana de curand consilier local. Mereu a votat toate tampeniile lui Marginean. La teatru a furat. Ce mai cauta in politica???

 • 6 noiembrie 2015 la 2:14
  Permalink

  Si Marian Muntean a fost consilier local si a votat tampeniile lui Petrica inclusiv platile catre Antena 1 . Dar pe el il inteleg. El si Marginean sunt sogori. Prietenii stiu de ce.

 • 6 noiembrie 2015 la 2:20
  Permalink

  Cine ce sa sustina? Nelu Ardelean e de capul lui pe-acolo. Asta e politician? Lingaul lui Molot si Marginean? In curand il va invita si pe Marginean. Sa fie echipa completa. Culmea e ca dintre Ardelean, Marginean si Molot singurul destept ar fi Molot.

 • 6 noiembrie 2015 la 6:35
  Permalink

  Să vă spun ceva. Am aflat ştirea după prima postare la acest subiect. Călin Popescu Tăriceanu a fost informat despre aceste inginerii politice cu o zi înainte de protestul celor din Valea Jiului. Sursa mea, cel care a discutat cu preşedintele ALDE, spunea că nu e sigur că acesta a influenţat noua atitudine dar coincidenţa ar fi prea mare. Indiferent de toate acestea important este că monseur Purcel a luat-o în barbă. Este impresionant numărul semnificativ al postărilor favorabil unei asanări a vieţii politice. Sigur, Purcel nu esingurul care trebuie să dispară din viaţa publică. El este, aşa cum am mai spus, un diavol care vrea să tragă sforile din spate. Poate, cel care a discutat cu preşedintele ALDE a contribuit la ruperea sforilor trase de monseur Purcel. Poate, nu e sigur.

 • 6 noiembrie 2015 la 10:40
  Permalink

  Molot. O jigodie penala. A fost protejat de comisarii Liviu Dumitru, Goga Dan, Tihodor Aurel s.a. altfel nu putea sa faca atitea infractiuni. Nu?

 • 6 noiembrie 2015 la 12:16
  Permalink

  „Bravo” ALDE VJ!

 • 6 noiembrie 2015 la 13:38
  Permalink

  Cat civism, cata onoare, cata cinste, cata intelepciune ???!!!
  Da’ unde erati ingerasilor cand fratii, sotii, parintii si ortacii vostrii au facut zob imaginea Romaniei in TOATE mineriadele ???
  Valea Jiului, CU TOT CE A REPREZENTAT ea din 1933 incoace afacut DOAR RAU Romaniei.
  Asta e culmea tupeului, groaza natiei sa-l critice pe unul ca Mircea Molot. Asa cum Comuna Bacia se tot screme sa dea un lider, cum altfel, decat tot Rosu, dupa marele Dottorre …. Peter Groza.
  Tinerii din capitala se pare, ca TOTA generatia lor, cum nu invata nimic, tot nimic nu a invatat nici de la revolutie.
  Copilasi, e adevarat , Molot Mircea Ioan , NU MAI ARE ce cauta in viata PUBLICA (nu doar politica). El poate sa-si traiasca viata doar strict privat, cu bune si cu rele.
  Dar sa luam lectii (nu sunt nici din Deva, nici din Vale), de la exponentii Vaii Jiului, e prea mult, sau/si prea devreme.
  Valea sa taca si sa indure, ca aci am ajuns cu Largul lor sprijin.
  Ei au facut si colectivizarea (aia adevarata nu balciul de saptamana trecuta), si tot ei au facut ZADARNICE jertfele Revolutiei din 89.
  Am mai spus, cand de conduce strada, ajungi rapid cu oistea’n gard.
  Revolutiile au schimbat doar numele Hotilor, nimic alceva.
  Respirati adanc si spuneti in gand o rugaciune pentru Romania si apoi, doar, sariti sa ma injurati. Eu nu va injur, ci ma rog pentru noi toti ca Bunul Dumnezeu sa aiba mila de noi, ca rai ne-am mai facut.

 • 6 noiembrie 2015 la 15:43
  Permalink

  Domnule Hategan, sunt de acord partial cu spusele Domniei Voastre. Mineriadele au fost ceva groaznic, de neiertat. Foarte bine ca se redeschide iar vinovatii, mai ales cei de la varf, sa plateasca pentru ce au facut. Dar, nu cred ca este productiv sa acuzam toata Valea Jiului pentru ele. Mai ales ca printre mineri au fost si, deveni de exemplu, nemineri dar imbracati in salopete de miner. Nu cred ca trebuie culpabilizata toata VJ pentru ce s-a intamplat atunci.

 • 6 noiembrie 2015 la 22:58
  Permalink

  In Primaria Deva se mentine coruptia si incompetenta. Nelu Ardelean si Marian Muntean daca sunt oameni de onoare ar trebui sa ia atitudine, dar se pare ca nu pot pentru ca sunt sclavii sistemului. Sunt corupti si au interese personale, incompatibile cu vreo functie publica. Speram ca DNA -ul va ajunge si la Primaria Deva si va face dreptate.

 • 7 noiembrie 2015 la 14:25
  Permalink

  Sorina ai dreptate. Daca vine Dna la Primaria Deva se va lasa cu arestari de la serviciul tehnic pana la Marginean. Au mers prea departe cu spagile cu incompetenta si cu contractele cu dedicatie catre antena 1 deva. Fatuca aia de la antena 1 deva ce prezinta emisiunea aia de politica cred ca s-a saturat sa il linga pe Marginean. Se vede pe fata ei ca se preface. Toti de la antena 1 deva sunt fortati sa-i tina isonul nevestei primarului, mare directoare…

 • 7 noiembrie 2015 la 14:29
  Permalink

  Nelu Ardelean e un hot. Il sustine pe Marginean pentru ca inca mai spera ca in 2016 va merge alaturi de el ca viceprimar. L-am vazut de curand in primarie. E umil si impaciuitor cu toti de acolo. Chiar e in Alde? Pare a fi tot in Pnl.

 • 7 noiembrie 2015 la 20:37
  Permalink

  Imi cer scuze ca nu am fost suficient de explicit.
  Nu ma refer la oamenii care au stat in banca lor. Ci la cei care ain desteptaciunea lor au Ucis taranimea din Tara Hategului in 1950, si cei care au rupt viitorul Romaniei in anii 90 si dupa.
  Ma refer la superpoliticienii din ALDE, care sunt politruci de stransura gen UNPR, si care sunt croiti dupa chipul si asemanarea lui Molot, pe care culmea il renega. Ha Ha Ha.
  Domnule Nicoara, Molot l-a tradat si pe Tariceanu si pe Rusanu si pe Campeanu si pe Crin. Dar, ca si Base’, pe care spunea ca-l detesta dar cu care seamana, astia nu se dau dusi din politica, fie la vedere fie in umbra. Si stiti de ce, pentru ca din fire niciodata nu au muncit. Si daca merg la … „”brutarie”” , in 3 zile ajung sefi. Sunt curios daca nu cumva si alde Costelus nu musca mana care l-a format ?
  Articolul asta e din seria „”Javrele striga javra”” .
  Valea NICIODATA nu a format politicieni de marca, nu are cum.

 • 7 noiembrie 2015 la 22:10
  Permalink

  La puscarie cu Molot. Huoooooo

 • 8 noiembrie 2015 la 18:19
  Permalink

  Molot, un hot infect care nu va plati atat cat ar trebui. Marginean, un prost ingamfat ce a bombardat toata Deva , ce nu va intelege niciodata ca administratia nu inseamna aruncarea banilor pe prostii trecatoare ( 6,4 MILIOANE PENTRU O GLUMA PROASTA = parc Lido ?), Ardelean, un om bun totusi, dar slab, cu pacate ca orice om, dar nu atat de infect ca primii doi, chiar nu mai scapam de astia ???

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.