Actualitate

A jefuit o pizzerie de mai multe ori

Maximilian Gânju

Tânărul de 23 de ani, din Hunedoara, a mai fost condamnat și pentru furt cali­ficat, pedeapsa totală dictată de jude­că­tori fiind de aproape trei ani de închisoare cu executare.

A pus banii la loc
Potrivit anchetatorilor, individul a intrat într-o pizzerie din Hunedoara și a furat banii din încasările societății. Ulterior, hune­do­rea­nul a pătruns într-un apartament de unde a sustras suma de 6.160 de lei pro­ve­nită din încasări, cu intenția de a juca la apa­ratele mecanice, iar din câștiguri să retur­neze mai târziu banii luați astfel încât fapta sa să nu fie descoperită. După ce a jucat banii sustrași la cazinourile si­tuate în cadrul complexului Gambrinus, băr­batul având asupra sa suma de apro­xi­mativ 6.000 lei, a revenit și a depus suma de bani sustrasă mai puțin suma de 1.200 lei. Pe parcursul lunilor următoare, acest pre­judiciu a fost însă acoperit.

A pierdut tot
Întrucât nu mai avea bani și nici de la cine să se împrumute, inculpatul s-a gândit că ar putea fura ceva de la Pizzeria R. A observat că fereastra de la etaj, deasupra pizzeriei era deschisă, a escaladat acoperișul lo­ca­lu­lui și a pătruns pe fereastra apartamentului lăsată deschisă, de unde a sustras suma de 2.700 lei, reprezentând încasările societății din perioada 11-13.05.2021. Apoi, hoțul a luat un taxi s-a deplasat înapoi în Deva, la Cazino, unde a plătit prejudiciul produs, după care a revenit în Hunedoara. Ulterior, tânărul a mers la Casino, unde a jucat banii care îi ră­măseseră, pierzându-i. În acel moment s-a hotărât să meargă din nou la pizzerie să mai sustragă bani, dar a furat o bicicletă.
Bărbatul are 23 de ani, este necăsătorit și 8 clase făcute. Nu are ocupație, nici loc mun­că și este un împătimit al jocurilor de noroc, Judecătoria Hunedoara l-a con­dam­nat la o pedeapsă de 2 ani și 10 luni în­chi­soare, dar individul a făcut apel. Curtea de Apel Alba Iulia i-a respins acțiunea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura