A intrat singur în „gura lupului”

21 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un şofer chemat de poliţişti să dea explicaţii pentru un accident în urma căruia au fost doar pagube materiale, s-a dus băut la interogatoriu.

Bărbatul a condus până la sediul Poliţiei Deva, unde trebuia să dea explicaţii, iar poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest şi au constatat că era băut bine. ”Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Deva, a fost invitat la sediul Poliţiei municipiului Deva, pentru a lămuri unele aspecte privind implicarea într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs în data de 14.04.2020. Bărbatul s-a prezentat la Poliţie cu un autoturism, pe care l-a condus de la domiciliul său până la sediul Poliţiei Deva. Existând indicii că bărbatul ar fi consumat alcool, acesta a fost testat de agenţii de poliţie rutieră cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 0,77 mg/l, alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a informat IPJ Hunedoara. Prin urmare, poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.
Tot în Deva, un tânăr de 29 de ani, din localitate, a fost prins conducând un autoturism pe strada Minerului. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere (în cazul său, aparatul alcooltest a indicat 0,08 mg/l, alcool pur în aerul expirat). Şi acesta este cercetat penal pentru două infracţiuni, respectiv conducere în stare de ebrietate şi fără permis.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alergat cu ciocanul de fosta consoartă

Nu doar că l-a fugărit prin casă cu ciocanul, dar l-a şi ameninţat, a susţinut bărbatul în faţa poliţiştilor. Chiar...

Minore plecate de acasă de mai multe zile, căutate, şi în final, găsite de poliţie

În data de 20.05.2020, în jurul orei 18:00, la sediul Poliţiei municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie care a reclamat...

Clinica MedVarix în Timișoara sprijină pacienții: testare Covid, chirurgie și tratamente în deplină siguranță

Clinica Med Varix din Timișoara este o clinică chirurgicală privată specializată în diagnosticul și tratamentul bolii varicoase și a tratamentelor...

Închide