A intrat singur în „gura lupului”

Maximilian Gânju

Un şofer chemat de poliţişti să dea explicaţii pentru un accident în urma căruia au fost doar pagube materiale, s-a dus băut la interogatoriu.

Bărbatul a condus până la sediul Poliţiei Deva, unde trebuia să dea explicaţii, iar poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest şi au constatat că era băut bine. ”Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Deva, a fost invitat la sediul Poliţiei municipiului Deva, pentru a lămuri unele aspecte privind implicarea într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs în data de 14.04.2020. Bărbatul s-a prezentat la Poliţie cu un autoturism, pe care l-a condus de la domiciliul său până la sediul Poliţiei Deva. Existând indicii că bărbatul ar fi consumat alcool, acesta a fost testat de agenţii de poliţie rutieră cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 0,77 mg/l, alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a informat IPJ Hunedoara. Prin urmare, poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.
Tot în Deva, un tânăr de 29 de ani, din localitate, a fost prins conducând un autoturism pe strada Minerului. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere (în cazul său, aparatul alcooltest a indicat 0,08 mg/l, alcool pur în aerul expirat). Şi acesta este cercetat penal pentru două infracţiuni, respectiv conducere în stare de ebrietate şi fără permis.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.