Actualitate

A înnebunit lumea! O badantă româncă a răpit un bătrân înstărit din Italia ca să-l oblige se însoare cu ea

Rudele unui bătrân în vârstă de 94 de ani au alertat carabinierii după ce casa în care acesta locuia şi o anexă au fost mistuite de flăcări. După o zi de căutări, îngrijitoarea fugară a fost găsită într-o maşină parcată în localitatea La Spezia împreună cu bă­trânul pe care îl răpise.

Avea grijă de el de peste 20 de ani
Potrivit publicației cittadellaspezia, o femeie în vârstă de 47 de ani, de origine ro­mână, a şocat comunitatea din oraşul italian La Spezia. Românca îngrijea un bătrân de 94 de ani, iar într-o dimineaţă familia aces­tuia a alertat autorităţile pentru că era de negăsit, în timp ce casa acestuia şi o anexă fuseseră cuprinse de flăcări.
Un trecător a alertat poliţiştii după ce sesizat o femeie care dormea pe scaunul şoferului. La faţa locului au fost trimise mai multe patrule de ordine publică, iar femeia şi bătrânul au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din localitate pentru investigaţii.
După ce i-au audiat pe cei doi, carabinierii au stabilit că îngrijitoarea româncă, care se ocupă de bătrânul Italian de peste 20 de ani, l-a convins să plece cu ea sub pretextul că îl duce la o programare la medic, care nu a mai avut loc.
Ar fi vrut să pună mâna pe banii bătrânului
Aceasta a luat cu ea documentele sale şi pe cele ale bătrânului, iar anchetatorii sus­pec­tează că românca intenţiona să se folo­sească de starea de vulnerabilitate a italia­nului de 94 de ani pentru a se căsători for­mal cu el şi a putea beneficia astfel de ave­rea acestuia.
Femeia a fost arestată şi transferată la închisoarea pentru femei din Pontedecimo, unde va rămâne până la proces, unde va fi judecată pentru răpire în formă agravată. Rudele bătrânului nu şi-au ascuns dezamă­gi­rea faţă de faptul că femeia le-a înşelat încrederea, după ce timp de 20 de ani se ocu­pase de îngrijirea lui.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura