A început recensãmântul în PNL

Nicolle Ebner

Pentru a evita, pe viitor, repetarea situaţiei hilare care a stat la baza scandalului ce a precedat Conferinţa judeţeană din 6 februarie, când a fost aleasă noua conducere a filialei judeţene PNL Hunedoara, liberalii hunedoreni au termen să-şi refacă baza de date în cel mult 60 de zile.

Bază de date cu membrii de partid…

„Pentru a evita situaţia de atunci, când unii primari liberali lipseau de pe lista existentă la Secretariatul general, se va reface întreaga bază de date a filialei judeţene. Nu se poate ca din cei peste 9.000 de membri din judeţ, pe lista de la Secretariatul general al partidului să figureze doar 4.800”, a declarat Mircea Ioan Moloţ (foto).

…dar şi cu simpatizanţi

Refacerea bazei de date înseamnă reînscrierea, în termen de 60 de zile, a tuturor membrilor de partid, fiecare preşedinte de organizaţie locală având sarcina de a contacta, personal, atât membrii organizaţiei, cât şi pe cei care nu mai activează. Odată cu refacerea bazei de date a membrilor de partid, Mircea Ioan Moloţ a sugerat liderilor din teritoriu să realizeze, în paralel, şi o listă cu simpatizanţii PNL. „Chiar dacă nu vor să devină membri de partid, e bine să ştim, la viitoarele alegeri, pe votul cui ne bazăm”, a mai declarat Moloţ. În urma modificării statului PNL, adoptată la Congresul din 5-7 martie, fiecare filială judeţeană de partid trebuie să-şi aleagă un secretar general, cei nominalizaţi de Moloţ pentru această funcţie, fiind Sorin Ştefoni – primarul comunei Densuş şi Florin Iacob – trezorier.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.