A început procesul tatălui acuzat de viol şi incest

17 ianuarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au finalizat cercetarea penală în cazul bărbatului din Aninoasa, Emil Giurgea, acuzat că şi-a abuzat propria fată.

Giurgea se află încarcerat încă de anul trecut şi riscă o pedeapsă aspră dacă va fi găsit vinovat de viol, mai ales că există suspiciunea că şi-a obligat copila să-i satisfacă poftele timp de trei ani. Primul termen de judecată în dosar a fost fixat pentru ultima zi a acestei luni, iar individul rămâne în spatele gratiilor până atunci.
Emil Giurgea (47 de ani) a fost denunţat de psihologul şcolii unde învaţă copila abuzată sexual, după ce minora s-a plâns colegelor de clasă. Acestea au dus-o la psihologul unităţii, care a sesizat imediat Poliţia Petroşani. Potrivit unor surse, adolescenta ar fi fost abuzată sexual încă de la vârsta de 13 ani. La prima întâlnire cu anchetatorii, fata le-a spus că a fost obligată de individ să-i satisfacă poftele sexuale şi că era ameninţată  dacă nu se supune. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bărbatul condamnat pentru viol este nemulţumit de pedeapsă

Condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare pentru viol, Alexandru Pojoni (foto), din Valea Jiului, consideră că pedeapsa...

Rămaşi fără casă în miezul iernii

O casă a unei familii din Hondol a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost generat de un scurtcircuit electric....

CS Jiul Petroşani, radiat din Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor

Clubul Sportiv (CS) Jiul Petroşani, al cărui preşedinte în ultimii ani a fost afaceristul Alin Simota (foto), va fi radiat...

Închide