A început predarea amplasamentului pentru conducta de gaz a Bradului

16 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Sorina Popa

Ieri, a început predarea amplasamentului pentru lucrările la conducta de gaz metan pentru municipiul Brad. Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, s-a întâlnit cu reprezentanţi ai Transgaz şi ai constructorului, CIS Gaz, la Veţel, de unde începe realizarea conductei de alimentare cu gaz metan.
„Am început predarea amplasamentului, de la Mintia înspre Brad. Am discutat despre organizarea de şantier pentru această investiţie. Este vorba de 35 de kilometri de conductă. Se va face aprovizionarea cu material şi cu conductă. Timpul de realizare a proiectului este de 16 luni. Sperăm să nu afecteze lunile de iarnă şi să se facă cât mai repede acest proiect“, a afirmat Florin Cazacu, primarul municipiului Brad, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Conducta care va alimenta municipiul Brad cu gaze naturale va avea o lungime de 35 de kilometri, iar valoarea proiectului, finanţat de Transgaz, este de 22,3 de milioane lei.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pregătiri de iarnă la Apa Serv Valea Jiului

Operatorul de apă şi canalizare din sudul judeţului Hunedoara derulează o serie de lucrări în punctele nevralgice, unde îngheţul ar...

A debutat Cupa Satelor la fotbal

Competiţia dedicată copiilor U13 din satele României a debutat şi în judeţul nostru în organizarea Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

Fotbal, Liga a V-a: Măgura Pui nu cedează primul loc

Etapa a şaptea din cadrul Campionatului Ligii a V-a din judeţul Hunedoara a adus permutări la nivelul clasamentului prin prisma...

Închide