Politica si administratie

A început cu copiii de grădiniţă

Sorina Popa

Candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Ilia, Daniel Şoancă (foto), a început deja campania electorală. El şi-a lipit deja şi afişe în diferite vitrine. Asta, deşi, legal şi oficial, campania electorală se va desfăşura doar peste un an. Pentru Şoancă însă, se pare, că legea nu are importanţă. Astfel, el l-a luat frumos pe Moş Crăciun şi s-a dus la copiii de la grădiniţa care funcţionează în cadrul Liceului din comună, oferindu-le acestora dulciuri, dar şi cărţi de vizită şi fluturaşe cu biografia sa.

„E adevărat, am fost să dau cadouri copiilor de la grădiniţă, dar nu cred că e ceva anormal. Am pus în pungi mai multe dulciuri şi cărţi de vizită cu numerele mele de telefon şi fluturaşi cu biografia mea. Era şi sigla PNL pe ele, pentru că e partidul din care fac parte. Am intrat în clase şi apoi am fost nevoit să ies şi eu şi Moş Crăciun afară, aşa m-au rugat educatoarele”, a declarat Daniel Şoancă pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Contactată, directoarea adjunctă a Liceului „Silviu Dragomir” din comuna Ilia, Ana Căceu, care este şi sora lui Daniel Şoancă, a afirmat că „persoanele respective (n.r.-Şoancă şi Moş Crăciun) nu au avut dreptul să intre în clădirea unităţii şcolare şi ca atare, i-am poftit afară”. Inspectorul şcolar general, Alexandru Lăutaru, susţine că se face o anchetă în acest caz. „Am demarat o anchetă internă la Ilia. Dacă se dovedeşte că dascălii au fost de vină şi au permis accesul în incintă, cu materiale politice, vor fi traşi la răspundere. Dacă, în schimb, cei care au intrat nu au avut permisiunea, atunci vom face o sesizare la Poliţie”, a declarat Alexandru Lăutaru.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura