Comunitate

A ieşit soarele şi pe strada primarului din Teliucu Inferior

04 Daniel Pupeza - Primar Teliuc  1906Magdalena Şerban

Administraţia din Teliucu Inferior se pregăteşte de licitaţie pentru un proiect european ce a fost tare dorit pe plan local, mai ales pentru că a generat o serie de bătăi de cap. Şi cum orice se obţine cu sudoare se lasă aşteptat, satisfacţia implementării programului investiţional se anunţă a fi una foarte mare.

Instanţa a făcut dreptate
„Suntem în faza de pregătire a documentaţiei necesare pentru scoaterea la licitaţie pe SEAP a proiectului câştigat pe Măsura 322 (2,5 milioane de euro). După ce va fi avizată, o putem posta. Acest proiect ne-a dat mari emoţii, pentru că după ce am primit vestea că nu suntem apţi pentru finanţare, fiind depunctaţi pe nedrept, l-am contestat în instanţă, procedura întinzându-se pe ceva timp. Cum era şi firesc, l-am câştigat prin lege. Programul are mai multe componente: alimentare cu apă şi canalizare în Colonia Frontul II ce aparţine de Teliucu Superior, reabilitarea a trei cămine culturale, şi anume cel din Teliuc, Cinciş şi Izvoarele, construirea unei noi grădiniţe în Teliucu Inferior, amenajarea şi modernizarea unui parc la Cinciş şi totodată, achiziţionarea unei autovidanje şi realizarea canalizării pe Strada Zorilor, care nu a fost cuprinsă în proiectul mare de canalizare şi aşa că o facem în cadrul acestui proiect”, a menţionat Daniel Pupeză (foto), edilul-şef din Teliucu Inferior.

Alte investiţii la rând
În paralel cu proiectul amintit, s-au accesat şi alte investiţii care îşi aşteaptă rândul pentru a se concretiza. „Mai avem reabilitarea străzii Cerna din satul Cinciş Cerna, un proiect demarat prin GAL-ul din care facem parte, în valoare de 45.000 de euro. Înseamnă modernizarea a 700 de metri, atât cât are respectiva stradă. Se va mări şi lăţimea ei, de la cei 4,5 metri, la 6 metri. Ar mai fi realizarea branşamentelor de canalizare pentru Cinciş şi Teliuc, dar de data aceasta, din bugetul local”, a mai subliniat primarul comunei Teliuc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura