Actualitate

A furat o mașină, a condus-o fără permis și s-a răsturnat cu ea

Maximilian Gânju

Un recidivist din municipiul Deva, în vârstă de 24 de ani, n-a vrut în ruptul capului să renunțe la pasiunea sa, res­pec­tiv de a conduce. Doar că nu avea permis și nici nu voia să urmeze o școală pentru a-l obține. Ultima ispravă s-a terminat rău, pentru că a produs un accident.

A dat vina pe iubita sa
Tânărul a fost acuzat de furt în scop de folosință și conducere fără permis, după ce a furat cheile unui autoturism și l-a condus pe drumurile publice. El știa unde este parcat autoturismul, astfel că l-a pornit și
l-a condus până pe DC 147, către Brănișca. Acolo l-a întâlnit pe un bărbat pe care-l cu­noștea și l-a luat cu el în mașină. Cei doi au mers până în satul Târnăvița, iar la întoar­ce­re, șoferul a pierdut controlul asupra di­rec­ției de mers și autoturismul s-a răsturnat. Bărbații au ieșit din mașină, au repus-o pe drum și au mai circulat câteva sute de metri. Apoi, pentru că și-au dat seama că vine Poliția, au fugit de acolo. Tânărul a fost prins în scurt timp și a recunoscut faptele. A dat vina pe prietena sa, spunându-le an­che­tatorilor că s-a certat cu iubita și a luat cheile autoturismului pentru a merge la ea. Judecătoria Deva l-a condamnat la de 1 an și 4 luni închisoare, dar pentru că hune­do­reanul era recidivist, i-a mărit pedeapsa la 3 ani, 1 lună și 10 zile închisoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura