Sport

A fost „Cupa Primăverii” la gimnastică aerobică

Peste 120 de sportivi, cu vârste între 7 și 14 ani, au participat la cea de a doua ediție a competiției inter­ju­de­țene de gimnastică aerobică, „Cupa Primăverii”. Competiția de la Deva a fost importantă pentru că majo­ri­ta­tea celor care au participat la aceste întreceri se pregătesc pentru Cam­pio­na­tele naționale de gimnastică ae­ro­bică, iar pentru unii, cei mai mici ca vârstă, a fost prima lor participare la un concurs oficial.

Cine îi pregătește
De la CSS Petroșani s-au evidențiat 9 sportivi, Ciprian-Florin Grunță, Robert-Gabriel Demeni, Ioana-Mădălina Todea-Diconi, Delia-Ioana Buză, Ailyne Antohe, Lorina-Maria Necșoiu, Nadia-Maria Lupșanic, Rebeca-Anastasia Iordache și Iulia-Amelia Marioane (pre­gătiți de antrenoarele Elena Becze și Karina Pica).
LPS Cetate Deva a avut un trio câș­ti­gător la categoria 11-12 ani, alcătuit din Ana Maria Onea, Kira Ghindă și Izabela Văduva, iar la individual categoria 13-14 ani, Antonia Bordaș s-a clasat pe pri­mul loc, fiind secondată de Rebecca Iakob. La categoria 11-12 ani, Antonia Farkas a câștigat locul I, fiind urmată de loc Carla Răcătean și de Raisa Mane, sportivii din centrul devean fiind pre­gă­tiți de Georgiana Cosma, Mădălina Susan și Mihaela Jecherean.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura