Actualitate

A făcut scandal în spitalul din Petroşani şi a ajuns la cel din Zam

03 spital petrosani_scandal_Oana Mihnea

Angajaţii Spitalului de Urgenţă Petroşani au avut ieri dimineaţă o experienţă neplăcută cu un bărbat pus pe scandal. Nu doar că a distrus uşa de la intrarea în unitatea medicală, dar i-a agresat şi pe paznici.
Este vorba despre un bărbat de 38 de ani din municipiul Petroşani. Acesta, aflat într-o stare avansată de ebrietate, s-a dus glonţ la spital, iar primul lucru pe care l-a făcut odată ce a ajuns acolo a fost să spargă un geam de la uşa de intrare a clădirii. Ameţit de aburii alcoolului, petroşăneanul i-a luat la întrebări şi pe agenţii de pază. Pe unul dintre ei, un bărbat de 53 de ani, l-a ameninţat şi l-a împins, iar pe celălalt de 48 de ani a apucat să îl şi lovească. Imediat ce au fost anunţaţi despre incident, poliţiştii au intervenit şi l-au imobilizat pe scandalagiu. Din cauza comportamentului său, bărbatul de 38 de ani a fost supus unui consult psihiatric, în urma căruia medicii au constatat că nu este doar beat, ci şi bolnav psihic. De aceea, petroşăneanul a fost transportat sub escortă şi internat la Spitalul de Psihiatrie Zam.
În cauză a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere. Oamenii legii continuă cercetările pentru a clarifica toate aspectele legate de incident şi în funcţie de probele administrate, vor fi luate măsurile necesare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura