A dat foc buteliei, apoi şi-a pus ştreangul de gât

1 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Alertaţi prin 112, pompierii Detaşamentului Deva s-au deplasat de urgenţă pe Aleea Crişului din municipiu, unde au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o garsonieră situată la parterul unui bloc.

Incendiul, aflat în stare incipientă la mobilier şi alte materiale inflamabile din interiorul locuinţei, a fost stins rapid de pompieri, care au constatat că arderea a fost generată de explozia unei butelii. În acest caz nu s-a impus evacuarea locatarilor din imobil şi nici acordarea de ajutor medical din partea pompierilor militari specializaţi în prim ajutor.
Din păcate, în locuinţă, pompierii au descoperit un bărbat, în vârstă de aproximativ 80 de ani, care şi-a pus capăt zilelor. Din cercetările făcute de poliţişti şi pompieri la faţa locului, a rezultat că octogenarul a declanşat întâi flacăra la butelie, după care s-a dus în holul locuinţei unde s-a spânzurat, atârnându-se în ştreang de o ţeavă. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Demeter cu reacţii adverse, Popa încă pozitivă

Se ştie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a fost închis, după ce toţi medicii de la Oncologie au fost depistaţi...

Balşa, ferită de pandemie

Conducând o comună cu o pondere considerabilă de vârstnici, primarul din Balşa, Simion Meteşan (foto), spune că până la ora...

Noutăţi de la Direcţia pentru Agricultură a judeţului Hunedoara

Conducerea Direcţiei pentru Agricultură a judeţului Hunedoara a decis testarea online a celor care au urmat cursurile organizate de instituţie...

Închide