Eveniment

A cãzut de la etajul trei!

03 scara bloc

Dan Terteci

Un copil de doi ani s-a accidentat într-un bloc de locuinţe din Hunedoara. Micuţul a rămas nesupravegheat pe scara blocului şi a căzut peste balustradă câţiva metri în gol. Acum este internat în stare gravă la o clinică de neurochirurgie din Timişoara.
Poliţiştii i-au întocmit mamei băiatului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Copilul se juca pe scara blocului la etajul trei. Într-un moment de neatenţie a părinţilor, s-a strecurat prin grilajul balustradei şi a căzut în gol. A avut noroc că la etajul doi există o bucată de tablă, care i-a oprit căderea. Altfel, până jos ar fi putut să se zdrobească.

Se aşteptau la accidente
Oamenii din bloc spun că oricând se poate produce acolo o tragedie, pentru că în imobil sunt foarte mulţi copii mici pe scară şi ei pot fi victime ale unui asemenea accident stupid. Micuţul a fost transportat de urgenţă la spitalul Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara, iar de acolo, a fost trimis imediat la Timişoara.
Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată de serviciul de Urgenţă al spitalului din localitate, despre faptul că, a fost adus spre internare un copil, prezentând „traumatism cranio-facial acut şi fractură parietală în coloana cervicală”. S-a constituit echipă operativă care a stabilit că acesta are vârsta de doi ani, din verificări rezultând că, în timp ce se deplasa pe scări, a fost lăsat nesupravegheat de mama sa, Rozalia B., de 28 de ani şi a căzut de la etaj printre balustrada metalică. Cercetările continuă, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului. Câţiva locatari au montat plăci de lemn în grilajul balustradei, pentru a evita pe viitor alte accidente.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura