A cãzut de la etajul trei!

28 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03 scara bloc

Dan Terteci

Un copil de doi ani s-a accidentat într-un bloc de locuinţe din Hunedoara. Micuţul a rămas nesupravegheat pe scara blocului şi a căzut peste balustradă câţiva metri în gol. Acum este internat în stare gravă la o clinică de neurochirurgie din Timişoara.
Poliţiştii i-au întocmit mamei băiatului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Copilul se juca pe scara blocului la etajul trei. Într-un moment de neatenţie a părinţilor, s-a strecurat prin grilajul balustradei şi a căzut în gol. A avut noroc că la etajul doi există o bucată de tablă, care i-a oprit căderea. Altfel, până jos ar fi putut să se zdrobească.

Se aşteptau la accidente
Oamenii din bloc spun că oricând se poate produce acolo o tragedie, pentru că în imobil sunt foarte mulţi copii mici pe scară şi ei pot fi victime ale unui asemenea accident stupid. Micuţul a fost transportat de urgenţă la spitalul Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara, iar de acolo, a fost trimis imediat la Timişoara.
Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată de serviciul de Urgenţă al spitalului din localitate, despre faptul că, a fost adus spre internare un copil, prezentând „traumatism cranio-facial acut şi fractură parietală în coloana cervicală”. S-a constituit echipă operativă care a stabilit că acesta are vârsta de doi ani, din verificări rezultând că, în timp ce se deplasa pe scări, a fost lăsat nesupravegheat de mama sa, Rozalia B., de 28 de ani şi a căzut de la etaj printre balustrada metalică. Cercetările continuă, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului. Câţiva locatari au montat plăci de lemn în grilajul balustradei, pentru a evita pe viitor alte accidente.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Canicula a fãcut trei morţi în Valea Jiului

Trei persoane din Valea Jiului au murit în ultimele două zile, din cauza temperaturilor ridicate, în ciuda încercărilor medicilor de...

Gura lumii

Un cuplu care poza în eternul îndrăgostit, chiar dacă relaţia era consumată de multă vreme, zic gurile rele că ar...

Ilia, prima semifinalistă

Echipa comunei Ilia este prima dintre participantele la ediţia 2009 a Cupei Primăriilor, care a obţinut calificarea în faza superioară...

Închide