A câştigat cu MESAGERUL HUNEDOREAN

12 septembrie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Exclusiv

Cea de-a doua ediţie a concursului „Câştigă cu Mesagerul Hunedorean“ şi-a desemnat câştigătorul. În urma tragerii la sorţi, Simona Ţurcanu (foto), din satul Hondol, comuna Certeju de Sus, s-a ales cu un coş plin cu bunătăţi (produse de panificaţie şi patiserie), oferit de compania Simpan-Maestro, sponsorul concursului.
Premiul a fost binevenit, ţinând cont că Simona Ţurcanu se numără printre şomerii din judeţul Hunedoara. Totuşi, cu toate greutăţile, nu a renunţat la abonamentul lunar al publicaţiei Mesagerul Hunedorean.
„Îmi place să citesc ştirile locale şi să văd ce se mai întâmplă pe scena politică. La întrebarea-concurs (n.r. – Pe cine aţi vota pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara) l-am ales pe Mircia Muntean. S-a dovedit un primar foarte bun al Devei şi sunt sigură că ar face treabă bună şi la CJ Hunedoara”, a precizat câştigătoarea.
Cât despre norocul ei „la bani“, acesta a fost legat doar de meserie, de-a lungul timpului, nimic mai mult. „Am lucrat ca verificator de bani, au trecut mulţi prin mâna mea, dar nu mi-au adus niciodată noroc. Este primul concurs pe care îl câştig. Cu toate că am mai participat la diferite ediţii din diferite domenii, nu am reuşit să fiu premiată niciodată. Se pare că MESAGERUL HUNEDOREAN, pe care eu îl consider cel mai bun ziar din judeţ, mi-a adus noroc. Sunt mulţumită că am reuşit să sparg ghinionul şi să câştig prima oară un concurs, şi sunt încântată de toate aceste bunătăţi oferite ca premiu. O să mă bucur de ele împreună cu familia”, a mai declarat Simona Ţurcanu.
Anunţăm cititorii că MESAGERUL HUNEDOREAN vine şi cu alte surprize, aşa că fiţi pe fază la următoarele provocări în materie de concursuri. (M. Şerban)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comasarea alegerilor, între Putere şi Opoziţie

Liderii formaţiunilor politice parlamentare văd în mod diferit ideea de comasare a alegerilor. Dacă partidele din arcul guvernamental susţin ideea...

Umilinţă maximă pentru Cetate

Handbalistele de la Cetate Deva s-au făcut de râs, sâmbătă, în meciul pierdut în deplasare, cu HC Zalău, scor 30-17...

A sunat clopoţelul pentru 70.000 de elevi!

Vacanţa mare s-a încheiat, iar astăzi, dis-de-dimineaţă, clopoţelul a sunat pentru aproximativ 70.000 de elevi hunedoreni. Noul an şcolar vine,...

Închide