A avut noroc cu angajata băncii

24 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O pensionară era să rămână fără 40.000 de lei, sumă pe care voia să o scoată din contul bancar şi să o vireze unui escroc. Angajata băncii a realizat că bătrâna este ţinta unor escroci şi a reuşit să o convingă să sune la Poliţie.

Tentativa de înşelăciune a avut loc în municipiul Deva, iar victima este o femeie de 72 de ani, din localitate. Pensionara a fost sunată de un escroc sub pretextul că fiul şi nora sa au fost victimele unui accident rutier. Pentru salvarea vieţii celor doi, individul a cerut 42.000 de lei, bani ce ar fi fost necesari pentru o aşa-zisă intervenţie chirurgicală.
”Persoana vătămată, iniţial a dat curs solicitării şi s-a deplasat la sediul unei unităţi bancare pentru a efectua o retragere de numerar dintr-un cont, însă a fost avertizată de către o funcţionară a băncii că poate fi victimă a unei infracţiuni de înşelăciune”, precizează Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Femeia a mers la Poliţie, unde a depus o plângere pentru comiterea infracţiunii de tentativă de înşelăciune. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hunedoreanul căutat de italieni n-a fost arestat

Bărbatul de 59 de ani a fost condamnat în Italia pentru furt şi s-a făcut nevăzut înainte ca poliţiştii italieni...

Chinez prins că muncea fără acte

Poliţiştii Biroului pentru Imigrări al judeţului Hunedoara, în cooperare cu inspectori de muncă din cadrul ITM Hunedoara, au efectuat o...

Accident rutier înfiorător pe DN 66

O femeie de 56 de ani, din Vulcan, a murit decapitată, o fetiţă de şapte ani a suferit răni grave....

Închide