A atacat un poliţist şi a ajuns după gratii

Individul suspectat de comiterea in­frac­țiunii de ultraj se afla sub control judiciar într-un alt dosar. Acesta este judecat de magistrații Tribunalului Caraș-Severin într-un dosar de trafic de migranți.
Incidentul în urma căruia un polițist aflat în misiune a fost atacat și lovit de suspect s-a petrecut în municipiul Lupeni, unde o femeie a cerut ajutor pentru a-și putea lua fiul de la partenerul ei cu care era în conflict. Adrian Alexandrache și fratele acestuia îl însoțeau pe individul pentru care se ceruse interven­ția polițiștilor, iar la sosirea lor, cei doi frați
l-au atacat pe unul dintre agenți. L-au împins și apoi l-au lovit în față, iar polițistul a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Cei doi atacatori au fost reținuți și acuzați de ultraj, însă procurorii au cerut Judecătoriei Petro­șani emiterea unui mandat de arestare pre­ventivă doar pe numele lui Alexandrache. Cererea a fost admisă de instanță chiar dacă individul a cerut luarea măsurii arestului la domiciliu. Bărbatul arestat se afla sub con­trol judiciar fiind trimis în judecată, alături de alți doi inculpați, o tânără din Alba și un bărbat din Valea Jiului, într-un dosar de trafic de migranți. (M.Gânju).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.