A ars în locuinţa cuprinsă de flăcări

20 decembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Un bărbat de 54 de ani, din Lupeni, şi-a pierdut, sâmbătă seara, viaţa în condiţii tragice, după ce a ars în anexa gospodărească în care locuia.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările în doar o jumătate de oră, dar pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. Incendiul a fost observat, în jurul orei 22.45, de proprietarii gospodăriei unde locuia bărbatul, situată pe Strada Pădurenilor din Lupeni, şi au sunat imediat la 112. Până la sosirea echipelor de intervenţie au încercat să stingă chiar ei focul, dar nu au reuşit. „Pompierii de la Uricani au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi au stins focul în aproximativ o jumătate de oră. Din primele date, incendiul a fost provocat de un scurt circuit electric la un aparat de încălzire improvizat”, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Victima a fost găsită în micuţa anexă cuprinsă de flăcări şi prezenta atât arsuri, cât şi o intoxicaţie cu monoxid de carbon. Paramedicii de la SMURD Vulcan, care au venit imediat la faţa locului, nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 54 de ani, care era deja decedat. (C. Cosman)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
RealSport, în top la Cupa Crăciunului

Micii fotbalişti de la clubul „RealSport” Deva au reuşit să fie pe podium la toate cele trei categorii de vârstă,...

“Praznic luminos” la Ribiţa

Festivalul concurs ,,Praznic luminos”, aflat la ediţia a III-a, şi-a continuat tradiţia anuală, sâmbătă, la Căminul Cultural din Ribiţa.

Zile de sărbătoare la Pui

Cu un total de 520 de copii, comuna Pui nu-şi face griji pentru transmiterea tradiţiilor şi obiceiurilor zonei, chiar dacă...

Închide