A ars de viu în casă

1 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Un bărbat din Cioclovina, comuna Boşorod, a ars de viu în casă. Locuinţa din lemn a ars în întregime, rămăşiţele umane fiind găsite carbonizate de pompieri. Imobilul se afla într-un loc izolat, fără drum de acces pentru maşini. Pompierii au fost nevoiţi să parcurgă pe jos câţiva kilometri pentru a ajunge la casa mistuită de flăcări.
„Pompierii hunedoreni au ajuns cu dificultate la locul indicat prin apelul la 112 din cauza situării casei într-o zonă izolată şi greu accesibilă. Echipele de intervenţie au parcurs ultimii kilometri până la destinaţie pe jos. Pompierii au constatat că imobilul, construit din lemn, de aproximativ 40 de metri pătraţi, era complet ars. Cel mai probabil, arderea s-a produs în timpul nopţii şi a fost observată şi anunţată după mai multe ore. Anchetatorii au descoperit sub materialele arse rămăşiţe carbonizate, despre care se crede că sunt ale proprietarului locuinţei, un bărbat de 47 de ani”, a informat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
Pompierii au stabilit că incendiul a fost generat, cel mai probabil, de o sobă neamenajată corespunzător. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care a decedat bărbatul, despre care se presupune că este proprietarul imobilului. Totuşi, va fi făcută o expertiză medico-legală pentru a se stabili exact identitatea persoanei care a murit în incendiu. „S-au găsit nişte oase care, se pare că, aparţineau proprietarului. Medicii legişti vor stabili dacă rămăşiţele umane aparţin proprietarului casei”, a precizat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. (N.Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Captură record de lemne tăiate ilegal

Peste 73 de metri cubi de lemn şi zeci de cioate de arbori tăiaţi ilegal au fost descoperite de poliţiştii...

Spectacolul ”Să se ridice ţara!”, mutat la Teatrul de Artă

Spectacolul ”Să se ridice ţara!”, care va fi susţinut, sâmbătă, 6 octombrie 2018, de la ora 17,00, de Dan Puric...

Închisoare pentru că a vrut să-şi violeze vecina

Un tânăr din Ţara Haţegului va sta cel puţin doi ani în puşcărie, dacă după apel sentinţa îi va fi...

Închide