A ars de viu în casă

Un bărbat din Cioclovina, comuna Boşorod, a ars de viu în casă. Locuinţa din lemn a ars în întregime, rămăşiţele umane fiind găsite carbonizate de pompieri. Imobilul se afla într-un loc izolat, fără drum de acces pentru maşini. Pompierii au fost nevoiţi să parcurgă pe jos câţiva kilometri pentru a ajunge la casa mistuită de flăcări.
„Pompierii hunedoreni au ajuns cu dificultate la locul indicat prin apelul la 112 din cauza situării casei într-o zonă izolată şi greu accesibilă. Echipele de intervenţie au parcurs ultimii kilometri până la destinaţie pe jos. Pompierii au constatat că imobilul, construit din lemn, de aproximativ 40 de metri pătraţi, era complet ars. Cel mai probabil, arderea s-a produs în timpul nopţii şi a fost observată şi anunţată după mai multe ore. Anchetatorii au descoperit sub materialele arse rămăşiţe carbonizate, despre care se crede că sunt ale proprietarului locuinţei, un bărbat de 47 de ani”, a informat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
Pompierii au stabilit că incendiul a fost generat, cel mai probabil, de o sobă neamenajată corespunzător. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care a decedat bărbatul, despre care se presupune că este proprietarul imobilului. Totuşi, va fi făcută o expertiză medico-legală pentru a se stabili exact identitatea persoanei care a murit în incendiu. „S-au găsit nişte oase care, se pare că, aparţineau proprietarului. Medicii legişti vor stabili dacă rămăşiţele umane aparţin proprietarului casei”, a precizat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. (N.Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.