EvenimentFlash

A anunţat că merge în Germania, dar s-a sinucis

mort lac petrila (1)

Dana Istudor

 Bărbatul înecat, descoperit pe Lacul Maleia din Petrila, avea 42 de ani şi era din localitate. Roţ Petru a fost dat în urmărire generală, după ce familia acestuia a reclamat la Poliţie că el a dispărut de acasă din 1 septembrie.
Din primele investigaţii, s-a stabilit că în acest caz nu este vorba de o crimă, aşa cum s-a crezut iniţial, ci despre o sinucidere. Potrivit adjunctului şefului Poliţiei Petrila, subcomisar, Alexandru Scafariu, bărbatul înecat a lăsat familiei un bilet în care spunea că pleacă în Germania, iar apoi n-a mai fost de găsit.  „Am scos persoana cu ajutorul pompierilor, pe mal şi am observat că în spate avea o geantă prinsă cu o cordelină, în care se aflau doi bolovani de dimensiuni mari”, a precizat Scafariu. Medicii legişti nu au găsit pe corpul bărbatului urme de violenţă.

S-a săturat de viaţă
În geanta pe care sinucigaşul şi-a legat-o în spate, pentru a fi sigur că se duce la fund, erau doi bolovani de circa 30 de kilograme, iar moartea ar fi survenit în urmă cu circa o săptămână, după gradul de descompunere al cadavrului. Miercuri seara, corpul a fost descoperit de un copil aflat la pescuit cu tatăl său. “A mers mai încoace, unde era locul lui de pescuit şi a venit repede la mine şi mi-a spus că este un mort în apă, ce arată ca o păpuşă”, a declarat tatăl băiatului.
Acesta este al doilea caz pe anul acesta, în care un bărbat din Valea Jiului se sinucide, din cauza greutăţilor. Un alt tânăr s-a omorât, după ce a rămas fără loc de muncă şi avea datorii mari către bănci.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura