A ajuns lider în Divizia Naţională

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani tratează cu multă seriozitate competiţia din Liga a II-a a (Divizia Naţională de Seniori) iar în de­pla­sarea de la Gura Humorului, formaţia pregătită de Alexandru Lupu a învins echipa din Moldova cu 34-17. Punctele au fost reuşite de A. Barbu (eseu), Virag (eseu), Buturugă (eseu), Tudor (eseu), Olteanu (eseu) şi Răzvan Barbu (3 tr.+1lp). Ştiinţa a jucat în formula: Baraulea, Virag, V.Popa-Buturugă, A.Barbu-D.Ivan, Ghia­ra­sim, Tudor-Croitoru, Borş-Bencea, Nastasiei, Ioniţă, Carvaţchi-R.Barbu. Au mai jucat: Vâlceanu, Olteanu, Jerebie, Ciule, Matei.
Sâmbătă, la ultima evoluţie în faţa propriilor suporteri, Ştiinţa Petroşani a făcut din nou un meci excelent pe terenul din „Dealul Insti­tu­tului”, învingând categoric, cu 55-11 (29-8) echipa CSUAV Arad. Gazdele au avut opt eseuri: Ivanciu (2), Virag, Carpo, Curta, Năs­tăsiei, Andr. Barbu fiecare câte un eseu la care se adaugă punctele realizate de Zamfir (2tr.), Borş (2tr.), Răzv.Barbu (1tr.).
Echipa ldin Valea Jiului a jucat în formula: Ol­teanu, Virag, V.Popa-O.Popa, An.Barbu-Ghia­rasim, I.Tudor, Carpo-Zamfir, Răzv.Barbu-Ben­cea, Năstăsiei, V.Bălan, Invanciu-Curta, Au mai jucat: Vâlceanu, Baraulea, Jerbie, Ciule, D.Ivan, Borş, Roman, Croitoru.
În ultima etapă a turului, Ştiinţa Petroşani va întâlni în deplasare la finalul acestei săp­tă­mâni, pe C.S.U.Alba Iulia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.