A ajuns în arest pentru că a bătut şi ameninţat martorii

17 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju

Fiul unui suspect de trafic de droguri, arestat de poliţiştii de la BCCO şi procurorii DIICOT, s-a pus pe intimidarea martorilor care au dat declaraţii în anchetă împotriva tatălui său. Bărbatul a fost arestat şi „cazat“ pentru următoarele 30 de zile în arestul din Deva al IPJ Hunedoara.
Anchetatorii spun că individual băgat în arest la Deva l-a prins pe unul dintre martori în faţa blocului în care locuia acesta şi l-a bătut atât de rău, încât procurorii DIICOT au putut dovedi instanţei că este un pericol pentru integritatea victimei, dacă este lăsat liber. Suspectul este cercetat acum pentru răzbunare. Tatăl suspectului a fost reţinut în urma unei operaţiuni derulate în urmă cu circa două săptămâni de către poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Anchetatorii au efectuat patru percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din Alba Iulia şi Stremţ, bănuite de efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
„Au fost reţinute trei persoane, iar ulterior, Tribunalul Alba a dispus arestarea preventivă a uneia dintre aceste persoane, măsura arestului la domiciliu faţă de o altă persoană şi măsura preventivă a controlului judiciar, faţă de cea de-a treia persoană. Având în vedere faptul că unii dintre martorii audiaţi au dat declaraţii împotriva celor trei persoane cercetate, un bărbat, de 29 de ani, din Alba Iulia, fiul uneia dintre persoanele vizate de anchetă, i-ar fi ameninţat şi agresat pe unii dintre martori”, susţin procurorii.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A furat armăsarul de pe islaz

Un tânăr de 28 de ani, din Orăştie, a furat armăsarul de pe un islaz din judeţul Alba şi l-a...

Patru oameni şi-au pierdut viaţa, sâmbătă, pe autostradă: Pe contrasens, spre moarte, cu toată viteza

Un accident cum rar se întâlneşte s-a produs sâmbătă dimineaţa pe autostrada A1, în dreptul localităţii Simeria. Deşi inexplicabil, accidentul...

S-a deschis ştrandul din Deva!

Ştrandul municipal din Deva şi-a deschis, oficial, porţile, sâmbătă, 16 iunie 2018. În această zi intrarea a fost liberă. Şi,...

Închide