Eveniment

Un nou termen în procesul elevului criminal din Petroşani

03-criminal-minor-din-Petrosani-5Natalia Bumbac

Mâine, la Tribunalul Gorj, va avea termen procesul în care Miodrag Teofil Vodislav (foto), din Petroşani, este acuzat că a omorât-o în bătaie pe concubina tatălui său, o femeie de 40 de ani din judeţul Gorj.

Adolescentul se află în arest preventiv la Penitenciarul de Minori şi Tineri Craiova, măsura fiindu-i prelungită din 2 iunie, data la care a fost prins de oamenii legii şi trimis după gratii.
Dosarul minorului criminal se află în judecata de fond, iar la termenul din 14 ianuarie vor fi audiaţi mai mulţi martori. „Pentru termenul din 14 ianuarie s-a dispus ascultarea unui număr de opt martori, persoane având domiciliul în comuna Scoarţa şi municipiul Târgu-Jiu, din judeţul Gorj. În apărare, inculpatul a solicitat efectuarea unui raport de evaluare, care va fi întocmit de Serviciul de Probaţiune Dolj, considerat competent în acest caz. Până la această dată, raportul de evaluare nu a fost depus la dosar”, a informat judecătorul Cristina Celea, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Gorj.
Fapta de care este acuzat Miodrag Teofil Vodislav, elev pe atunci în clasa a IX-a la Colegiul Naţional de Informatică din Petroşani, s-a petrecut în luna iunie 2015. Minorul a mers cu mama sa, Elvira Teodorescu, în vizită în satul Scoarţa, din Gorj, la Teofil Vodislav, tatăl băiatului, doar că acesta nu era acasă. În schimb, s-au întâlnit cu presupusa iubită a acestuia, Ana Lupu, o femeie de 40 de ani, din Gorj, iar între cele două femei s-a iscat o ceartă care,  în final, a degenerat în bătaie, prin intervenţia băiatului, care a lovit-o pe femeie. Victima a fost găsită de un trecător zăcând între viaţă şi moarte pe marginea drumului. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, doar că femeia nu a putut fi salvată, având lovituri grave la cap.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura