Actualitate

Pedeapsă redusă pentru mama care şi-a lăsat copiii să ardă de vii

03-Alina-Ardelean-politia-uricani1-250x200Maximilian Gânju

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au decis să schimbe sentinţa Judecătoriei Petroşani, iar mama denaturată din Uricani a primit o pedeapsă redusă. Femeia cercetată pentru omor a fost condamnată în acest  proces pentru că a abuzat un minor.

Completul de judecată din Alba Iulia a hotărât în urma apelului făcut de Alina Nadia Ardeleanu (foto) că pedeapsa de 3 ani şi patru luni cu suspendare dictată de prima instanţă este prea mare. Magistraţii i-au redus condamnarea de la 3 ani închisoare la 2 ani şi 8 luni, pedeapsa aplicată pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal şi de la 1 an închisoare la 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cele două pedepse au fost contopite şi i-a fost aplicat şi un spor, astfel că Alina Nadia Ardeleanu a rămas cu o condamnare de 2 ani şi 11 luni închisoare. Femeia nu va ajunge după gratii, magistraţii suspendându-i pedeapsa, dar fără a modifica pretenţiile financiare şi daunele pe care le are de plătit familiei minorului abuzat.
Alina Ardeleanu este cercetată în alt dosar, aflat încă la Parchet, pentru că şi-a încuiat în locuinţă copiii şi a plecat după băutură. Tragedia a avut loc în urmă cu câteva luni, iar un incendiu devastator a cuprins imobilul şi trei copilaşi au murit arşi de vii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura