Eveniment

S-a aruncat în faţa trenului

03 accident-trenLoredana Goangă

Luni, în jurul orei 19.00, un nefericit accident a curmat viaţa unui bărbat, după ce a fost prins de un tren de marfă. Totul s-a întâmplat la bariera de la intrarea în Geoagiu.
Imediat după accident, poliţiştii Postului de Poliţie T.F. Orăştie au fost anunţaţi şi au mers la faţa locului. „Echipa operativă deplasată la faţa locului, din care au făcut parte şi poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Orăştie, a constatat că pe magistrala Arad – Alba Iulia, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată cu bariere, la km 451 + 800, un tren de marfă care circula pe relaţia Bradu Rafinărie – Deva a surprins o persoană de sex masculin, cu vârsta cuprinsă între 50 şi 60 de ani, accidentând-o mortal”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Până în prezent, nu se cunoaşte identitatea victimei, asupra cadavrului nefiind găsite acte, documente personale sau bunuri. Potrivit mecanicului locomotivei, bărbatul s-a aruncat cu intenţie în faţa trenului, dorind să se sinucidă. Subcomisarul Bogdan Niţu a adăugat că din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei infracţiuni, luându-se în calcul, aşa cum a declarat mecanicul, ipoteza unui act suicidal.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura