Comunitate

Hunedorenii au avut parte de un show pe cinste

Mii de hunedoreni au luat parte la cea mai mare petrecere a verii, organizată timp de trei zile în centrul municipiului de pe Cerna.
Ca în fiecare an, evenimentul organizat cu ocazia Zilelor municipiului Hunedoara i-a scos din case pe localnici, cu mic, cu mare. Iar dacă în anii trecuţi, oamenii erau nevoiţi să se calce în picioare pentru a se bucura de prestaţiile de pe scenă, de data aceasta, organizarea a fost, de departe, bine pusă la punct. De asemenea, concertele au fost proiectate şi pe un ecran imens, pentru a putea fi văzute şi de cei care nu au reuşit să ajungă lângă scenă.

A ajuns cu un an întârziere

Atmosfera a fost întreţinută de unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti din ţară, iar de data aceasta, hunedorenii nu au mai avut parte de surprize neplăcute, ca anul trecut, când CRBL nu a reuşit să ajungă la Hunedoara. Sâmbătă seară, Eduard Andreianu, alias CRBL, şi-a luat revanşa şi a făcut un show de zile mari, reuşind să-i înnebunească pe fanii prezenţi la concert cu piesele sale, dar şi cu melodii din repertoriul altor artişti. De asemenea, atmosfera a fost electrizată şi de cunoscutul Guess Who, prezent pentru a doua oară în municipiul de pe Cerna. „Am mai cântat o dată pe scena de la Hunedoara, pe vremea în care nu eram atât de cunoscut, dar am avut plăcuta surpriză să văd că publicul de aici e foarte receptiv, iar fanii îmi ştiau piesele. Sper ca şi în această seară (n.r. sâmbătă) să fie la fel, să îmi transmită acelaşi mesaj pe care încerc şi eu să-l transmit”, a declarat Laurenţiu Mocanu, alias Guess Who. Hunedorenii s-au mai bucurat şi de concertele celor de la Play&Win, de mixurile lui DJ Rynno, care a venit împreună cu Sylvia, de ritmurile Andreei Bănică şi de hiturile celor de la Direcţia 5. (C. Ghenea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura