Sport

FOTBAL-Liga a III-a. Florin Maxim, antrenorul de la Corvinul: Sunt mulțumit, în acest moment, de jocul elevilor mei

Formația hunedoreană a remizat în primul amical de pregătire din acest sezon. A fost un egal, 2-2, în jocul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, formație care ocupă locul 13 din Liga a II-a. Meciul s-a disputat pe o suprafață sintetică, iar hunedorenii au condus de fiecare dată, dar au fost egalați în prelungiri, deși au avut șanse bune de a termina meciul în avantaj.

Au ratat victoria
Echipa pregătită de Florin Maxim (foto) a înscris primul gol în minutul 11, graţie reuşitei lui Elton, după un corner executat de Hergheligiu. În repriza secundă, echipa hunedoreană a jucat la fel de ofensiv, a dominat și a ratat prin Mericoiu (în postură de unu la unu cu portarul), Pîrvulescu și Lupu care au trecut pe lângă gol. Gazdele au avut o revenire pe finalul partidei și au egalat în primul minut suplimentar. În prelun­girile partidei, hunedorenii au ratat victoria.
Corvinul Hunedoara: Lefter – Lupuşor, Elton, A. Vlad, Mar – Hergheligiu, Bradu, Curtean, Mitran – Lupu, Coman. Au mai jucat: Roman, Blaga – Iacob, Garutti, Pop, Neacşa, Blickling, M. Chindriş, Pocioian, Nic. Pîrvulescu, Mercioiu, Coman, Lupu.
”A fost un meci animat, cu de toate, și goluri din faze fixe, și angajament din partea ambelor echipe. Un joc dinamic, cu acțiuni multe, în ambele reprize. În partea a doua, noi am controlat jocul și am avut situațiile mai mari, chiar și în ultimul minut, prin Mercioiu. Una peste alta, pot spune că sunt mulțumit pentru momentul în care ne aflăm. Mă bucur că acum avem opțiuni, că avem dubluri pe posturi”, a afirmat Florin Maxim.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura