Actualitate

HANDBAL FEMININ. S-au pornit greu

Meciul de handbal dintre CSM Deva și CSM Oradea a fost mai degrabă un antrena­ment cu public dacă ur­mă­rim evoluția din teren a celor două formații.
Sunt multe lucruri pe care staff-ul echipei devene trebuie să le pună la punct înainte de jocurile din turneul de promovare, la care echipa din Deva este ma­tematic calificată. De­­vencele au pornit greu și poate slabei con­cen­trări, primul gol fiind în­scris abia în minutul 4. La pauză ta­bela a arătat 17-8 în favoarea gazdelor. Partea secundă a fost la fel de animată, dar cu o revenire fantastică a ju­că­toarelor din Oradea, care au înscris go­luri reușite de pe contraatac având în Tudose și Vrabie jucătoare rapide și eficace. De remarcat evoluția portarului devean Ana Maria Inculeț, care a avut în prima parte a acestei întâlniri câteva intervenții excelente, aplaudate de cei din tribune. Finalul partidei a adus o nouă victorie pentru e­chipa din Deva, care a câș­ti­gat cu scorul de 32 la 24.

CSM Deva: Inculeț, Năstasă – Tetean (8 goluri), Vlădășel (4), Orșivschi (4), Lysewska (4), Toader (3), Petrescu (2), Croitoru (2), Deaconu (2), Cîmpean (2), Șamanț (1), Malac, Racho. Antrenori: Daniel Gheorghe, Valentina Ardean-Elisei.

Rezultatele etapei 11 :

ACS Liviu Rebreanu Turda – CNOPJ Baia Mare 32-27 (15-15)

CSM Deva- CSU Oradea 32-24(17-8)

CSU Cluj-Napoca – CS Gloria Bistrița Năsăud 31-28 (13-14)

CSU Universitatea de Vest Timișoara- CSU Reșița 27-27 (14-14)

CS Arena Tg. Mureș – CNE Rm. Vâlcea 46-36 (23-18).

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura