Sport

FOTBAL JUVENIL. L-au atacat pe arbitru cu sticle și pietre

Incidente nedorite au fost înre­gis­trate la finalul partidei de fotbal juni­ori dintre CS Inter Petrila și Retezatul Hațeg. La finalul partidei, câțiva in­divizi aflați în tribune au atacat ar­bitrul central cu sticle și pietre, acesta suferind mai multe răni. Arbitrul a fost transportat la spital și a fost supus unor investigații medicale, el fiind acum în afara oricărui pericolul.
Clubul organizator, CS Inter Petrila, a condamnat aceste acte de huliganism petrecute la un meci de fotbal, mai ales că s-a întâmplat la o partidă de juniori.
De altfel, cu toții, organizatori de com­petiții, antrenori, jucători și jurna­liști abia am așteptat ca să putem avea suporterii în tribune la partidele de fot­bal însă nu avem nevoie de astfel de susținători. Pot fi contestate deciziile arbitrilor în mod pașnic.
Menționăm că acum clubul orga­ni­za­tor va suporta penalizări din partea Co­misiei de disciplină a AJF Hunedoara, care pot duce până la suspendarea terenului, iar acest lucru se va întâmpla doar din cauza unor astfel de indivizi certați cu legea, „fenomene” tot mai prezente în tribunele stadioanelor.
Urmează ca în zilele următoare, Poliția și Jandarmeria să facă cercetări pentru ca în urma vizionării înregis­tră­rilor de pe camera video, huliganii să fie găsiți și trași la răspundere, fapta lor fiind penală.
Clubul din Petrila și-a exprimat ferm po­ziția sa împotriva acestor huligani și face apel la adevărații suporteri ai echi­pei din Valea Jiului, pentru a nu tolera astfel de incidente și cere sprijinul pen­tru a putea identifica aceste persoane, care vor suporta consecințele legii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura